9. syyskuuta 2014

Hare Polish spam

Taas on aika späm-pläjäyksen, sillä Hare Polish swatcheja on jo mulla kertynyt sellainen määrä että nyt on hyvä hetki julkaista ne. 

Damn Fine Coffee:
Damn Fine Coffee ihastutti kovasti kauniilla kahvinpaahteisella olemuksellaan ja peitti parilla kerroksella.

Rococo Grandeur:
Vaaleansininen Rococo Grandeur vaaleanpunaisilla mattaglitterillä ja pienemmällä kultaisella näyttää ihanan herkältä erityisesti pullossa. Kynsillä tämä ei ehkä ollut sittenkään se kotoisin sävyni, vaikka muutoin ihana onkin. Mulla on Rococon alla valkoista lakkaa, sillä ohut jelly-pohja olisi muuten varmasti kuultanut läpi useamman kerroksen jälkeekin.

Dancing Bird Of Paradise:
Voi rakkaus... Vaikka en ole punaisten lakkojen suurin ystävä, niin tässä on yksi poikkeus sääntöön: Dancing Bird Of Paradise! <3 Lakkasin 3 kerrosta, ja olin aivan fiiliksissä lakan hurmaavuudesta.

Own Your Opulence:
Vaaleanharmaan kynsilakan päälle levitelty Own You Opulence on melko uniikki yksilö mun kokoelmissani. Lakan mustat, erimuotoiset glitterit yhdistettynä maltillisisesti erivärisiin muihin glittereihin toimivat jopa yllättävänkin kivasti minun makuuni!

From The Balcony Of The Chateau Marmont:
Helposti muistettava nimi From The Balcony Of The Chateau Marmont on vähän erityylinen kuin monet Hare-ystävänsä, sillä glitter on kaikkinensa yhtä ja samaa pientä kokoluokkaa - joskin eri väreissä. Viininpunaiset, valkoiset, mustat ja kultaiset täplät vaaleansinisessa lakkapohjassa on tavallaan ihan hauska yhdistelmä, mutta ei mun "suosikki-teemukillinen".

Oceans Of Alloys:
Oceans Of Alloys lakan pohja on mun silmiinin sinertävä mutta muuntui mun kynsillä (ja kuvissa) mielestäni enemmän vihreän suuntaan. Kynsieni keltaisuus varmaan muuntaa lakan sävyä?! Lakkasin tätä 3 kerrosta ja silti tuntui että omat kynnet kuulsivat läpi. Periaatteessa tykkään lakasta, koska kultaista glitteriä ei voi kuin rakastaa, mutta ensi kerralla voisi kokeilla tätä jonkin creme-lakan päälle.

Perfect Storm:
Luulin Perfect Stormin olevan pohjaväriltään musta mutta se osoittautukin mökkilaiturilla tummansiniseksi, mikä kuvastaa näkyneekin. Pari kerrosta toi peittävyyden, ja lakka ihastutti minua kovasti! <3

Anemone Gardens:
Anemone Gargens on kaunis violetti lakka pinkillä ja limenvihreällä erilaisella glitterillä. Pari kerrosta riitti jonkinmoiseen peittävyyteen, itse taisin laittaa kuviin kolmannenkin. Tämä tapaus yllätti kuivumalla mattapintaiseksi.

Onkos pupu-lakat kiemurrelleet jo teidänkin sydämiinne? ;)

12 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

Perfect Storm näyttää tosi kivalta! Oijoi.

Charming Nails kirjoitti...

Own your opulence näyttää kivalta, nämä pupulakat muuten ovatkin ihan tuntemattomia mulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Mistä noita saa? :)

LauraKatarooma kirjoitti...

RG on nam. Mua kyllä indiet viehättää suunnattomasti...

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Mä voisin ostaa noit lakkoja ihan vaan ton pupun takia<3 mistä oot ostanu näitä?

eekku kirjoitti...

Ihania

Vanquish kirjoitti...

Nättejä! Damn Fine Coffee on mun silmään kaunein, ja ihanan syksyinen <3

Anna kirjoitti...

Oi nää on kyllä nättejä lakkoja!

Fani kirjoitti...

Näistä aika moni on mun mieleen, mutta Perfect Storm on tosi herkku! :)

E-S kirjoitti...

Liisa: Sitä se kyllä onkin! :)
Charming Nails: Äkkiä tutustumaan! ;) Opulence on kyllä hauska topperi.
anonyymi: Llarowe myy näitä, ja lisäksi lakkojen valmistaja itse täyttää silloin tällöin myyntihyllyt Etsyssä; tälläkin hetkellä siellä on tiettyjä sävyjä saatavilla. :)

Katarooma: Indie-viehätys on vähintäänkin ymmärrettävää! :)
Tinkerbell: Sekä Llarowelta että Hare Polishin Etsy-sivuilta, joissa valmistaja Nikole Hanson myy lakkoja itse.
eekku: No on!!

Vanquish: Kiva kuulla että säkin tykkäät! Musta myös tuo Damn Fine Coffee on ihana. =)
Anna: Kyllä vain!
Fani: Sulla on silmää kauniille lakoille! ;)

Dimavarien kirjoitti...

Tuo kahvilakka. <3 Hare Polishit on vaan upeita, mutta tän merkin aina unohtaa lakkoja tilatessa. :D En omista yhäkään kuin Cast in Bronzen, josta ei ole mitään pahaa sanottavaa Noissa on jotenkin yleensä aina sopiva glitter sekoitus, etteivät ne näytä liian kaoottisilta, mitä monet glitterlakat tekevät.

E-S kirjoitti...

Dimavarien: Nimenomaan juuri noin: glittersekoitukset on juuri passeleita - sinäpä sen puit sanoiksi. Damn Fine Coffee on kyllä aivan ihana!:)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...