4. syyskuuta 2014

"Rästikynnet uunista ulos" - Denim & Whimsy

Eikös olekin otsikoinnin aatelia tuo "Rästikynnet uunista ulos"... Siinä yhdistyy kaksi käsitettä, jotka tuppaavat minua välillä ärsyttämään kynsipostauksia lukiessani ja ajattelin nyt lähestyä niitä näin itse käyttämällä blogissani; jos vaikka oppisin paremmin hyväksymään ne. Ihmettelen joka kerta kun jotkin lakkaukset tulevat uunista ulos vaikka kai näin ilmaisemalla tahdotaan viitata siihen että ne ovat valmiita tarjoiltaviksi kaikille. Mulla vain aina puskee konkreettinen näky tästä asiasta mieleen. "Rästikynnet" puolestaan viittaavat johonkin vastenmieliseen tehtävään ja esimerkiksi koulumaailmaan, missä suoritettiin rästitehtäviä pois päiväjärjestyksestä. Siksi on jotenkin latistavaa, jos kynsien postaus koetaan rästinä, jonka tehtyään voi laittaa rastin ruutuun suoritettavien pakotteiden listalla.

Mun Denim & Whimsy -kynnet taitavat ehkä kuitenkin sopia rästikynsi-kategoriaan, koska olen pantannut näiden julkaisemisesta kuvakansiossani jo puolitoista viikkoa. Tässä ajassa ne ovat kypsyneet esiteltäviksi, joten otetaanpa ne nyt sitten uunista ulos:


Picture Polishin Whimsy ja Denim pääsivät kaveeraamaan kynsilläni tässä lakkauksessa. Näistä vaaleampaa sinistä peittelin erinäisillä suherruksilla. Leimasin MoYoun Scholar 02 laatasta filosofista tekstinpätkää keskisormeen ja nimettömään. Keskisormen leimaus epäonnistui, joten peittelin sen se tyylikkäästi OPI:n In True Stefani Fashion lakalla. En tiedä oliko hyvä ratkaisu vai olisikohan vain pitänyt laittaa nämä kynnet vielä takaisin uuniin kypsymään? ;-)


Rasti ruutuun!

5 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Haha, varmasti olen käyttänyt kumpaistakin noista inhokkisutkautuksista:DD
Tässä on kivat lakat ja kynnet, ei tarvi paistaa enää;)

E-S kirjoitti...

Kiitti kommentista, Sissi. Toki näitä sutkautuksia saa käyttää jatkossakin jos ne vain itsestä tuntuu hyviltä! Näihin törmää niin usein että helpointa on melkein alkaa itsekin käyttää.. :D

Nanne kirjoitti...

Onpas hauskat kynnet, ihanat :)

Papu kirjoitti...

Ei tartte paistaa enempää, nätit on :) Mutta hei, noista lakoista oisit voinut kertoa enemmänkin, siis laadusta ja peittävyydestä - mua kiinnostaa aina PP-lakat!

E-S kirjoitti...

Nanne: Kiva kuulla että tykkäsit! :)
Papu: Kiitti vinkistä, en hoksannutkaan niitä sen koommin arvioida kun ei ne niin "swatch-luonteisesti" esiinny näissä kynsissä. Molemmat tarvitsi 3 kerrosta kunnon peittävyyteen ja ekalla kerroksella onnistuin saada pieniä kaljuja kohtiakin aikaisiksi - ainakin Whimsyllä. Mutta lopuilla kerroksilla tasottui hyvin. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...