24. helmikuuta 2014

Vesimarmorointihaaste 2014 - part. 2

Joko teitä jännitti että milloin tartun kuluvan kuun osalta itse masokistisesti lanseeraamaani Vesimarmorointihaasteen 2014? Niin minuakin - suorastaan pelotti! Viime yrityksen jälkeen kun tuntuma hommaan jäi edelleen huonoksi, ja kaikista kannustavista vinkeistä huolimatta pelkäsin päätyväni taas ojasta allikkoon. Jottei vesimarmorointipuuhaan tarttuminen olisi ollut ylivoimaista, päätin viime lauantaina marmoroida vain 2 kynttä per käsi:


Kuten kuvasta näkyy niin sain kuin sainkin pientä kuviontynkää aikaiseksi, ainakin yllä oleviin oikean käden kynsiin. Tällä kertaa mulla oli pyöreä vesikippo (tyhjä Lemony Flutter-rasia itse asiassa), johon China Glazen Liquid Leather ja Snap My Dragon vuorotellen tuntuivat leviävän ihan kivasti. Olin ajatellut tehdä yhden sormen kerrallaan, mutta koska oma näpertelyfiilis ei ollut kukkeimmillaan niin homman nopeuttamiseksi dippasin aina 2 sormea vierekkäin - kaikista hyvistä ohjeistuksista huolimatta.


Oikean käden kynnet ihme kyllä onnistuivat seuraavaksi tehtyä toista kättä paremmin. Alemman kuvan vasurin kynnet ovat sitä perinteisempää meikäläisen marmorituotantoa eli miltei mustat läntit... Eipä siis voida todeta että hommaan olisi vielä tullut hyvää toistettavuutta.

Vesimarmorointihaaste 2014 on oman viime kertani jälkeen saanut tuulta purjeisiinsa sikäli että sain houkuteltua blogikollegoita mukaan haasteeseen! Jee - tällä sakilla saadaankin jo ihailla monenlaista kehitystä tässä hankalassa taiteenlajissa. :) Miracle lähti innolla mukaan haasteeseen kauniinhempeillä vesimarmoroinneillaan, Anni ihanilla taidonnäytteillään ja myös Fani pirteän värikkäillä marmoroinneillaan. (Sanokaa jos joku haasteeseen mukaanlähtenyt unohtui mainita!) Miracle näppäränä tyttönä vielä askaroi haasteellemme tällaisen komian logonkin, jota saa aiheeseen viitatessaan vapaasti käyttää:


8 kommenttia:

Amppu kirjoitti...

Kauniit!:) Tykkään pinkin ja mustan yhdistelmästä varsinkin vesimarmoroinnissa. Ne näyttää niin kivalta yhdessä.

Tiina kirjoitti...

Nää on tosi kivat. :)

Vesimarmorointi aiheuttaa mulle harmaita hiuksia. :D Haluaisin oppia, koska ne on kauniita, mutta en oo saanu onnistumaan. Pitää kasailla hermojaan ja kokeilla joskus taas.

Sissi kirjoitti...

Ylemmässä kuvassahan on jo tosi onnistuneet kuviot:))

Iiny kirjoitti...

Mä oon jotenkin myös yrittänyt tarttua tähän haasteeseen, koska haluan oppia! Mutta kun tämä on oikeesti niin vaikeaa ja ärsyttävää ettei millään tekisi mieli edes yrittää tänä vuonna enää toista kertaa. :D

Fani kirjoitti...

Juuri olin tulossa laittamaan, että Iiny on myös mukana! :) Hyvin oot onnistunut tälläkin kertaa! :)

Drausan kirjoitti...

ihan hyvinhän tuo näyttää sujuvan :) ja harjoitus tekee mestarin. Itse marmoroin viimeksi puoli vuotta sitten joten taitaa omat taitoni (jos niitä edes on ollut) olla ruosteessa. Onnistuminen riippuu niin monesta asiasta.. Veden lämpötilasta lakkojen oikeaan koostumukseen jne. Aina ei voi kaikki mennä nappiin. Tsemppiä! ;)

Anni kirjoitti...

Näähän on hienot, varsinkin nuo oikeen käden kuviot! Ootan mitä loppuvuosi tuo tullessaan:)

E-S kirjoitti...

Amppu: Kiitos! Ne on kyllä hyvä väripari minustakin. :)

Tiina: Kiva kuulla jos tykkäät. Mulla kieltämättä taitaa hiukset harmaantua tässä puuhassa, mutta kun haluan niin epätoivoisesti oppia marmoroimaan niin siksi pitää nyt yritellä kerran kuussa tänä vuonna... Kokeilemaan vaan sinäkin - hiusten värimuutoksen uhallakin? ;)

Sissi: No joo, mäkin vasta oikeastaan kuvia katsellessa havahduin että niitähän voisi melkein jo kutsua onnistuneiksi..?!

Iiny: Jee, ehdottomasti oot mukana haasteessa! Mulla on ihan samat vaikeudet asian kanssa kuin sullakin, nyt vain joka kuukausi yritystä kehiin - ja todisteet blogiin. ;)

Fani: Jep, hyvä hyvä, pidot paranee kun on enemmän porukkaa haasteessa! :D Mukava kuulla jos nämä näyttää onnistuneilta! :)

Drausan: Kiitti kannustuksesta! Mä haluaisin kovasti löytää sen onnistumisen kultaisen keskitien tässä lajissa, eli vaikkei joka kerta tulisi mitään elämää kauniimpia kynsiä niin ainakin tasaisen vahvaa keskilaatua. Nyt vielä osa kynsistä floppaa - niinkuin nyt tuo toinen käsi... Onkohan harjoituksen tiheällä toistolla positiivista vaikutusta kehittymiseen?

Anni: Kiitoksia! Mä odotan kanssa kyllä - voisiko sanoa hieman epäuskoisena taitojen karttumisen suhteen...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...