5. helmikuuta 2014

China Glaze swatch spam

Koska kynsilakkoja on paljon ja aikaa vähän, olen todennut että minun on hyvä joskus vähän "swatchailla" eli ihan vain testilakata lakkoja kynsille. Swatcheja onkin nyt kertynyt kuva-arkistoihini jo yli puolen vuoden ajalta, ja ajattelin julkaista niitä silloin tällöin merkki kerrallaan. Jotkut swatchit on tullut kuvattua myös oikean lakkauksen tekemisen yhteydessä, jos olen lakannut ensin kaikki kynnet vain yhdellä värillä ennen koristeluja.

Tällä kertaa vuorossa on China Glaze. Koska kuvia nyt on paljon niin en turinoi tällä kertaa lakoista yksittäin nimeä enempää, mutta kysellä saa toki. Olkaapa hyvät:

Peachy Keen:

Keep Calm, Paint On:

Trophy Wife:

Glam:

Rare & Radiant:

Goddess:

Something Sweet (+ Essien Matte About You):

Fancy Pants:

Howl You Doin':

Glistening Snow:

Tämä onkin jo toinen swatch-postaukseni; tein viime elokuussa vastaavan mutta silloin esittelin eri merkkejä sekalaisesti. Tykkäättekö tämäntyylisistä postauksista?

Kuusi ylintä on muuten kuvattu kesällä auringonpaisteessa ja alimmat kolme sisälampun valossa. Eron mielestäni näkee ja ylimmistä tulee heti kesä mieleeni... B-)

9 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kiva postaus ja kivoja lakkoja =)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

On tosi kiva (ihan jo itseä varten ja mietinkin miten kiva olisi itsekin toteuttaa). Oikeastaan jos tuohon lisäisi pari sanaa millainen lakka oli ja monta kerrosta, niin myös varmasti auttaisi monia.

Bambi kirjoitti...

Tykkäsin kyllä. Laadukkaita swatch-kuvia on aina ilo katsoa!

Kiva lisä olisi, jos tosiaan mainitsisit sanalla tai parilla, koostumuksesta yms.

Anni kirjoitti...

Muistuttaako tuo Howl You Doin' Orlyn Fowl Playta? Vai johtuuko samannäköisyys vaan siitä että tihrustan kuvia puhelimen näytöltä?:D

Nää postaukset on kivoja, mut oon kans sitä mieltä, että olis kiva kuulla monellako kerroksella peittää:)

E-S kirjoitti...

eekku: Kiva kuulla! =)

Kirsi: Hauskaa jos tykkäsit! Sehän se saattaisi olla hyvä, jos ihmiset sillä silmällä katselevat että mikä saattaisi kiinnostaa... Vähän harkitsinkin asiaa mutta ajattelin sitten että kun kuvia on niin paljon ja joidenkin lakkojen kokeilusta niin paljon aikaa että pitäisi käyttää jo mielikuvitusta muistaakseen yksityiskohtia niin jätin tämän pelkäksi kuvapläjäykseksi.

Bambi: Mukavaa! Vastaisuuden varalle voisi ehkä siis harkita siis pientä sanailua kuvien ohelle...

Anni: Mulla ei oo kokemusta tosta Orlystä mutta swatchien perusteella on kyllä melko samanlaisia, ja itse asiassa myös OPI:n Merry Midnight on vähän samansuuntainen - ei dupe silti.
Mun täytyykin nyt selkeesti alkaa kirjottelee muistiin monta kerrosta oon lakannu, jos julkaisen vastaisuudessa tällaisia arkistojen kätköistä -swatcheja. :) Kyllähän muutama sananen lakasta tuo aina lisäinfoa sellaista kaipaaville!

Papu kirjoitti...

Kivoja swatcheja! Howl You Doin' on tosiaan värimaailmaltaan aika samanlainen kuin Fowl Play, mutta onhan ne loppujen lopuksi aivan erilaiset kun toinen on glitter ja toinen flakie :)

Mulla alkoi nyt tehdä mieli lakata Fancy Pantsilla kun näin nämä swatchit... voiii se on ihana lakka!

E-S kirjoitti...

Papu: Hyvä kun tarkensit, mä en äkkiseltään tainnut hoksatakaan että Fowl Play on flakie-lakka. Ja tuo Fancy Pants on kyllä soma, ja se jäikin swatchaamisen jälkeen edelleen kokoelmiini. :)

Xalla kirjoitti...

Mun mielestä swatch-postaukset on mielenkiintoisia, eli lisää vain :) Tosin yhdyn edellisiin kommentoijiin, että olisi mukava kuulla monellako kerroksella lakka on peittänyt :)

E-S kirjoitti...

Xalla: Kiva kuulla että tykkäsit! Nähtäväksi jää onnistunko mahdollisella seuraavalla kerralla tiedottamaan myös tarvituista kerroksista... ainakin toive on nyt kuultu. Kiitos kommentista! =D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...