20. helmikuuta 2014

I'm Brazil nuts over these!!!

Juuri kun sain taputeltua tasaisemmaksi tammikuisen OPI:n Gwen-lakkainnostukseni niin samainen merkki julkaisee uuden huumaavan kokoelman, johon minä ihastuin aivan liikaa. Niin liikaa että tilasin kokoelman 12 lakasta jopa kymmenen kappaletta! Kyseessä on tietenkin Brazil kokoelma:


Mä oon ikuinen matkakuumeilija, ja osittain siksikin tää Brazil-kokoelma kolahti muhun niin hyvin. Brasilia kuulostaa eksoottiselta ja lämpimältä, ja kuuma auringonpaiste on todellakin mun juttu. Tän kokoelman hankkiminen oli vähän niinkuin korvike aurinkomatkalle talven pimeydessä. Jopa kokoelman lakkojen nimet vetoavat mun rantaloman kaipuuseeni. :)

Mainittakoon että vuosi sitten OPI:lta ilmestyi minun makuuni Brazil-kokoelmaa tylsempi Euro Centrale julkaisu, josta en ole hankkinut lakan lakkaa. Se ei vedonnut edes matkailijasieluuni, joka kyllä tykkää kyllä Euroopastakin. Miksi ihmeessä jo Euro Centrale -kokoelman nimi kuulostaa joltain banaalilta poliittiselta järjestöltä..? Blahhh!

Mutta takaisin näihin kuumottavan ihaniin Brazil-kaunokaisiin:


Mun oli pakko lakata kaikki kynnet erivärisiksi lakat saatuani alkuviikosta, kun niitä oli niin sopivasti 10 eri väriä. (Näinhän niistä tuli somasti myös samantien jo-kokeiltuja-lakkoja, jotka eivät nyt siis kummittele käyttämättömien joukossa.. ;-)) Mua alkoi nyttemmin houkuttelemaan myös aiemmin tilaamatta jäänyt kokoelman ainut shimmerinen yksilö: Next Stop...The Bikini Zone - voi olla että joudun vielä hankkimaan senkin. :D


Jokaisesta lakasta olisi jotain hyvää sanottavaa mutta jottei nyt mene liialliseksi hehkutukseksi niin todettakoon että tämän ensilakkauksen myötä suosikikseni jäi ehkäpä Live.Love.Carnaval -lakka, jota on kuvissa oikean käden peukalossani.

14 kommenttia:

Ilona kirjoitti...

Tää kokoelma on kyllä <3 Ja next stop...bikini zone on UPEA, suosittelen! :D

Sissi kirjoitti...

Mielestäni kokoelma on kyllä OPIlta ihan huippu! Kukaan ei kait ole moittinut lakkojen laatua ja omatkin kokemukset ovat vain positiivisia:)

Belegwen kirjoitti...

Tulisivat jo munkin lakat!! Ihania kyllä kaikki! <3

Fani kirjoitti...

Mä tilasin eka 5 kpl, sitten tilasin vielä 2 lisää ja nyt haluaisin tilata vielä muutaman :D Eli olisi pitänyt samantien tilata vaan koko kokoelma.. :D Mä muuten tilasin sen Bikini Zonen ja en kyllä kadu yhtään <3

Papu kirjoitti...

Ovat kyllä ihania, ei voi kiistää :D Minä yritän pitäytyä kahdessa lakassani ja olla sortumatta muihin.

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia ja hauska ku olit lakannu jokaisen eri värillä =)

Vanquish kirjoitti...

Mun on ehkä kans pakko tilata koko kokoelma :D Ihanalta näyttää, kun joka kynsi erivärinen, yllättävän hyvältä :) Ja tykkään tuosta naamiokuvasta!

Johanna kirjoitti...

Ihania! Mistä sä tilasit?

Funky and Fifty kirjoitti...

Tosi kiva sommitelmakuva pulloista tuo, huomaa että olet nähnyt kovasti vaivaa.

E-S kirjoitti...

Ilona: Niinpä! Kiitti suosituksesta, nyt voinkin varmaan jo mennä ostamaan senkin... :)

Sissi: Toden totta, nähtäväksi jää voiko OPI laittaa tästä kokoelmasta enää paremmaksi tulevaisuudessa!

Belegwen: Pääasia että ovat tulossa sullekin, vaikka odottavan aikahan on aina pitkä. :)

Fani: Tilataanko vaan loputkin mitkä meiltä vielä puuttuu? ;) Mä kanssa tilasin ensin 5 (luulin aluksi pärjääväni niillä) ja sitten perään toiselta myyjältä vielä 5...

Papu: Melkein yhtä paljon kuin näitä lakkoja ihailen kyllä myös sun itsekuria. Hatunnosto! :)

eekku: Kiitos, minustakin se oli hauska idea!

Vanquish: Kiva että naamio noteerattiin! =) Se ei ehkä edusta ihan brasilialais-teemaa, mutta kivoja tunnelmakuvia sen kanssa sai otettua minustakin. Ja kannustan sua tilaamaan tämän kokoelman, en usko että tarvitsee katua.

Johanna: Kiitos! Tilasin Ebaysta kahdelta eri myyjältä.

Funky and Fifty: Kiva kuulla! Kyllähän siinä hetki vierähti aikaa, mutta en sanoisi vaivaksi sikäli että näin ihanien pullojen hypistely menee ihan viihdykkeestä meikäläiselle. ;)

DJ Gemma kirjoitti...

Kaksi lakkaa tulossa (Taupe-less Beach ja Don´t Bossa Nova Me Around), mutta tarviikohan itsekin tilata muutamat lisää. Aika hauska kun itsekin romantisoin noita lakkoja ehkä vähän, haluaisin vielä I Just Can´t Cope-acabanan sen takia kun oon käynyt BOLIVIAN Copacabanalla (se on ihan toinen paikka :D) ja AmazOn AmazOffin myös Bolivian muistojen vuoksi. Siksi mulla on myös Mavalan La Paz, haha. Onkohan se huono peruste hankkia lakkoja... :D

E-S kirjoitti...

DJ Gemma: Jos oot Boliavassa asti matkaillut niin siinä sulla on ehdottomasti tarpeeksi syytä hommata vielä pari näistä lakoista - ne kynsillä on sitten kiva verestää omia matkamuistoja vaikkei ne ihan just Brasiliasta sattuis olemaankaan! =)

Galorious kirjoitti...

i love the photo with the mask, its so fitting! you have the whole collection, they look amazing!
x
Galorious

E-S kirjoitti...

Galorius Blog: Thanks, this Brazil collection really is simply amazing I think! Oh, you noticed the mask - nice, it may not be the most brazilian thing for the photos but I thought it looked cool there with the polishes... ;-)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...