1. joulukuuta 2013

Parit lakat ja uusi muoto

Tänään oli varsin jännä päivä, sillä käväisin yksissä blogi-pikkujouluissa. Tuollaisella tapahtumalla oli kiva aloittaa joulukuu; sai vähän jo availla pakettejakin vaikka vielä ei olla lähelläkään jouluaattoa. Postailen niistä kuitenkin myöhemmin erikseen, sillä nyt säilytetään kronologisen aikajärjestyksen julkaisuissani. Siirrytään siis nyt vielä muutama päivä ajassa taaksepäin ja katsellaan kynsiä. =)

Jäin torstaina runsailla vapaapäivilleni, ja lakkasin kynnet samantien Candyshopista saamallani lahjalakalla:
Rococo Nail Apparel: Starlet


Lakkaa oli vallan miellyttävä käyttää; sen suhteen ei ollut mitään ongelmia, mutta tätä värisävyä halusin ilmeisesti lähteä vähän peittelemään, sillä kaivoin Helmeristä vielä toisen lakkaerikoisuuden tämän päälle:

Glitter Gal: Red Night Sky Brilliant


Näissä lakoissa palloilin yhden päivän viettäen aikaani ihanaisen kummitsypyn ja parin muun mukavan kanssa, ja sitten illan tullen päädyin vähän radikaalimpaan ratkaisuun. Päätin ainakin hetkeksi luopua tästä perinteisestä kynsimallistani... Muotoilin kynnenkärjet uusiksi lakkojen ollessa vielä kynsillä - toki sitten viilailin vielä myöhemmin lisää, mutta niistä tuli nyt sitten tällaiset:


Onko nämä nyt sitten mantelit vai stiletot vai mitkä? En tiedä, enkä ole ihan varma ovatko nämä ominta itseäni mutta hauskaa vaihtelua ainakin. :)

6 kommenttia:

Iiny kirjoitti...

Tuo kynsien muoto on kyllä kiva! :3 sulla oli ihanat kynnet pikkujouluissa. <3

eekku kirjoitti...

Oli kiva nähdä eilen =)Ostiko muuten joku sen laattasetin?

Janna kirjoitti...

Toi uusi kynsien muoto on kyllä tosi hieno! Olen monesti itsekin harkinnut kynsien viilaamista stileteiksi, mutta aina on tullut pupu pöksyyn. :)

E-S kirjoitti...

Iiny: Kiitos, ihana kuulla että toimivat myös livenä!! :)
eekku: Jep, oli mukavat pikkujoulut! Laattasetti jäi vielä hoteisiini...
Janna: Kiitoksia! Aikansa kun se ajatus muhii päässä niin joku kaunis päivä yhtäkkiä toteutat sen sinäkin - niin se kävi mullakin. :)

Funky and Fifty ;-) kirjoitti...

Kiva uusi muoto<3

E-S kirjoitti...

Funky and Fifty: Kiitos! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...