7. joulukuuta 2013

I Snow You Love Rory

Ranskalaiset manikyyrit ovat olleet viime aikoina suurin ihastukseni, mutta toisaalta halutessani kynnelle vaihteeksi myös koko kynnen lakkausta päädyin alkuviikosta tällaisen kompromissiin:


Zoyan Rory osoittautui oikein miellyttäväksi tuttavuudeksi, sen värikin on niin söde hattarakarkki-shimmerrys!! OPI:n I Snow You Love Me lakasta poimin yhdet yksittäiset glitterit kruununjalokiviksi lakkauksen reunalle ja lopuksi piirsin mustat rajausviivat Technicin mustalla nail art kynällä. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta! Mistähän nyt tuulee kun mä oon mielestäni onnistunut niin mukavasti viime aikojen lakkailuissani...? :O)

Pakko vielä mainita bf:n ensireaktio näihin kynsiin, sillä se meni kutakuinkin näin: "Aha, nyt sä jätit sitten noi kynsinauhat tekemättä." Jepjep!

9 kommenttia:

Anni kirjoitti...

On kyllä tosiaan nätit kynnet! :) Lakatkin oikein kivat, mua niin himottais tuo OPI mut en viiti ostaa kun jäis kuiteki nii vähälle käytölle..

eekku kirjoitti...

Ihanat

Bambi kirjoitti...

Voi apua tuolla miehen kommentille :D

Kynnet on kyllä ihanat. Tulee mieleen joku intialainen prinsessa... vähän kuin Disneyn Jasmin mutta pinkkinä!

Fani kirjoitti...

On noi miehet sitten ihania :D Nää on oikeen nätit kynnet jälleen :)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Ihana bf :) Mutta sitäkin ihanampi lakkaus!

Dimavarien kirjoitti...

Juurikin ihan hattarakarkkilakka. Ihana lakkaus. ^^

E-S kirjoitti...

Anni: Kiitos! Toi OPI on kyllä melko helmi ja tykkään nimestäkin mutta tuo on periaatteessa täysin korvattavissa isoilla irtoglittereillä, jos jostain löytää tuollaisia pyöreitä holoja...
eekku: No eikö vain! :)
Bambi: Mä ajattelin aivan samaa tuosta kommentoinnista... =D Hmmm, Intilainen prinsessa... sepä ei tullutkaan itselleni mieleen, mutta mikä jottei!

Fani: Kiitoksia! Niin se on, noista miekkosten lakkasutkautuksista voisi saada aikanaan jonkun pienen kirjan aikaiseksi. ;)
Kirsi: Kiitos! Mun on varmaan aiheellista pitää preferenssijärjestys päinvastaisena.. ;D
Dimavarien: Kiitos!! :)

SaraCupCakez kirjoitti...

Nää on kyllä tosi kivat! ^__^

E-S kirjoitti...

Sara: Kiitooos! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...