30. lokakuuta 2013

Lokakuun lompakonkevennykset

Hyvänen aika - mullehan on kertynyt tässä kuussa melkein 1 lakka per päivä, mutta käytännössä ihanuudet ovat tietenkin saapuneet ryppäinä ja siksi harvemmin. Paljon onnekkaampi menoerähän tämä on ollut verrattuna vaikkapa asuntolainan korkorahoihin jotka häviävät savuna ilmaan... Näistä jää sentään jotain käteen!!! Kynsille, jos oikein tarkkoja ollaan. :)


OPI:n sininen tähtitaivasunelma DS Lapis oli heti ilmestyttyään ihan must-have-lakka, jota olen jo vähän kokeillutkin ja tämä on kyllä varsinainen rakkauslakka! Mariah Carey Holiday kokoelmasta päädyin kahteen lakkaan, ruskeaan Warm Me Upiin ja punaiseen In My Santa Suitiin, joka onkin jo päässyt käyttöön. Essieltä ihastuin armeijansävyiseen Armed & Readyyn sekä hehkuvaan tummanpinkkiin Super Bossa Novaan, joita en ole vielä päässyt käyttämään.


Suvi höynäytti (tahattomasti) mut syyskuussa omalla ostospostauksellaan tilaamaan P2-merkin lakkoja, joista olen tykkäillyt jo aiemminkin. Nähtyäni kuvia haluamistani lakoista en voinut vastustaa kiusausta hankkia itselleni tekstuurista Seductivea sekä glitterisiä Be Cool! (sininen) ja Be Divine! (liila) lakkoja. Talkaboutcute!!


OPI:n Germany kokoelma... Juuh, mä googlettelin swatcheja ja ihailin näitä syyskuun pimenevinä iltoina - onhan kyseessä sentään viimevuotinen syyskokoelma. Rivissä on Schnapps Out Of It!, Every Month Is Oktoberfest, German-icure, Unfor-Greta-Bly Blue ja Danke Shiny Red. Kaikki muut näistä olivat hyvin harkittuja paitsi tuo sininen yksilö lähti kai vain vanhojen kamujensa seuralaiseksi?! Tilasin alkujaan 2 Germany-lakkaa uudelta myyjätuttavuudelta Ebaysta, ja ehdin sitten avata casenkin kun niitä ei kuulunut 3 viikkoon... Casen avattuani törmäsin ja ostin Sokoksen alesta 4 Saksa-lakkaa, joista yksi oli sama jonka luulin Ebaysta tilattuani jäävän ikuisesti saamatta, mutta eiköhän heti seuraavana päivänä tullut. Onneksi tuplakappaleelle löytyi ostaja. :)


Essien Lux Effectsin ovat kietoneet mut pauloihinsa ja sininen Stroke Of Brilliance multa alkoi yhtäkkiä puuttua todella akuutisti. Vastaava musta lakka on Orlyn Atomic Splash, jonka kamuna luokseni matkusti jo kesällä fundeeraamani Color Clubin Cherubic. Outolintu rivin lopussa on töissä Oriflamen kuvastosta bongaamani Giordani Gold lakka nimeltä Pink Carat. Se näytti kuvastossa muutaman muun värisävyn rinnalla lyömättömän hyvältä, joten päätin kokeilla. :)


Seuraavana vuorossa ovat Llarowen lankeamukseni. Himoitsin kovasti Crows Toesin One Trick Ponya ja nyt sen sain! Matkakavereiksi sattui sekalaista seurakuntaa, joista Cult Nails on ainut tuttu merkki. Glitterinen Happy Ending kuulostaa  näyttää lupaavalta. Different Dimension päätyi ensi kertaa ostokoriini niminään viinipunainen Cranfairy sekä holoisa Coral Rose. Viimeinen todellinen villi kortti oli vielä ärhäkän kullankeltainen lakka Loosho Esmaltes Da Kellylta.


Rivin ensimmäiset ovat sävyjä syksyn tunnelmiin, ensimmäisenä OPI:n Peace & Love & OPI, joka multa jäi eräältä myyjältä taannoin saamatta ja nyt tilasin sen uudestaan eri myyjältä. Color Clubin Winter Affair, Essien Toggle To The Top ja Sable Collar ovat herkullisia punaviinin, rubiinin ja suklaan sävyjä. China Glazelta tilasin jo aiemmin blogissa näkyneen Electric Lilacin sekä uudehkon Elfin' Aroundin.

Köh köh... Ens kuussa onkin sitten helppo alittaa tämä ostomäärä!

8 kommenttia:

Eijapm kirjoitti...

Ooh, ihanaisia, erityisesti nuo DD:n ja Crowstoesin upeudet! Myös nuo Opin uudet DS:t on makeita, erityisesti tuo Lapis! Eve oli vasta lakannut Pewterillä ja tuli nyt ihan himo lakkailla noilla molemmilla! Hiekkalakkojen epäystävänä laitan kyllä Sechen päälle, mutta se jotenkin vaan tuplaa niiden upean kimalluksen! Ihan on parhautta se! :D

Xalla kirjoitti...

Erittäin osuva otsikko :D mutta ei voi kieltää etteikö lakkarivit näyttäisi upeilta! P2-lakat näyttävät erityisen mielenkiintoisilta, niiden testauksia odotellessa :)

Fani kirjoitti...

Ooh upeita ♥ tuolla on muutama jotka pyörii munkin himotuslistalla! :) mulle on kanssa tullu tässä kuussa tosi paljon lakkoja siis tosi paljon!!

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

Vanquish kirjoitti...

Ihana otsikko :D Ja mielettömiä hankintoja, voisin ottaa nuo kaikki <3

E-S kirjoitti...

Eijapm: Musta tuo Lapis ei käy ihan hiekkalakasta vaikka se vähän kyllä muistuttaa niitä. Kuivuu ehkä pikemminkin mataksi. Mutta toimii varmasti mahtavasti Sechenkin kera! :)

Xalla: Otsikon oli oltava ennen muuta totuudenmukainen. :D Laitetaanpa P2:set jonottelemaan lakkailuun pääsyä...

Fani: Eikös olekin?! Kiva etten oo ainut 'nuthead' näiden osteluideni kanssa! :)

eekku: Jo vain!

Vanquish: Khih-hih... Kiitos!

Emma kirjoitti...

Minäkin oon huomannut akuutin puutteen tuon samaisen Essien Stroke of Brilliancen kohdalla! En tiiä miten se on niin jäänyt kuuluisampien sisarustensa varjoon :)

E-S kirjoitti...

Emma: Pääasiassa että tällaiset puutteet huomaan viimeistään jossain vaiheessa jolloin tilanne on vielä korjattavissa. :) Ehdottomasti kaunis lakka!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...