19. lokakuuta 2013

Uusia punaisia

Mä oon tänä syksynä meinannut totaalisesti villiintyä kynsilakkojen syysväreistä. Vuosi sitten lakkaharrastuksen ollessa vasta aluillaan en osannut ajatella sitä miten lakkojen värit ovat todallakin sidoksissa vuodenaikaan ja kuinka itsekin vielä tulisin kasvattamaan omat juureni tähän sesonki-sävyjen maailmaan.

Olen nyt paikkaillut menestyksekkäästi aukkoa syyssävyjen valikoimissani ja ennakoinut siinä samalla jo lähestyvää jouluakin. Mulla ei nimittäin aikaisemmin ole ollut hirveästi punaisia lakkoja ja lisäksi multa on puuttunut näkemys siitä mikä olisi se sopivin punainen itselleni... Tilasin testattavaksi OPI:n Mariah Carey Holiday kokoelmasta punaisen In My Santa Suitin ja China Glazen Happy Holiglaze kokoemasta punaisen Just Be-Clawsin.


OPI:a on etusormen ja nimettömän kynsillä, ja China Glazea puolestaan keskisormessa ja pikkurillissä. Perusväri on näissä kahdessa lakassa erittäin samankaltainen mutta Just Be-Claws on enemmän glassfleck-efektinen. Hämärässä näitä kynsiä katsellessani ajattelin että kyseinen lakka olisi varmasti näyttävämpi esimerkiksi pikkujouluissa. In My Santa Suit on puolestaan jollain tavalla elegantimpi ja glassfleckin puutteessa vaikuttaa olevan tummempi sävyltään. Järkevähän ei jälleen kerran tarvitsisi näitä molempia lakkoja, mutta enää jää ilmoille kysymys siitä ketkä kaikki kuuluvat siihen kategoriaan... ;)

3 kommenttia:

Kata / Kynnenviilaaja kirjoitti...

Ihanat punaiset!! Itsellänkin on tietty punainen, joka on niin joululakka kuin olla ja voi. En jotenkin voi käyttää sitä muulloin :)
Molemmat vaan jemmaan, sanon minä :)

Sissi kirjoitti...

Mmm....punaista <3

E-S kirjoitti...

Kata: Kiitän - myös vinkistä, mutta voi olla että yritän raaskia pitää vain toisen näistä... :)

Sissi: Niiinpä... :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...