26. lokakuuta 2013

PMMP-kynnet

"Perillä on tuolla edessämme jossain, mennään mutta ajetaan hiljempaa..." ♫♪
Matkalaulu tuntuu nyt nousevan PMMP:n jäähyväiskeikkojen teemalauluksi ja se soi itse asiassa minunkin päässäni nyt kun Helsingin Jäähallin keikka jo koputtelee ovella. Viimeisen PMMP-keikan kunniaksi näin vaivaa ja tempaisin asianmukaiset kynnet:


Eleganssiin ei näissä kynsissä pyritty, eikä siihen päädyttykään, mutta kynsistä tuli mielestäni vallan iloiset. Näissä on oikein hyvä lähteä konserttiin! Ja katsokaa kun sain vasurillakin kirjoitettua yhteen oikean käden kynteenkin yhtyeen nimen. Hah-ha-haa..! :D


Värilakkoina käytössä oli Zoyan Robyn ja Essien Sunday Funday sekä Madison Ave-hue. Glitter-lakkoja oli yhtä lailla useampi kappale käytössä: China Glazen Glam sekä Scattered & Tattered, Cult Nailsin Happy Ending, Essien Stroke Of Brilliance ja Orlyn Atomic Splash. Leimoissa ja tekstikirjailuissani oli käytössä oli musta lakka Chinan Liquid Leather sekä nimettömien kuvio on MoYoun XL-kuvio-laatasta Princess 14. Huh, mikä tarvikelista! Niin ja tuo Paulan ja Miran kuva on lehdestä leikattu ja kirkkaalla lakalla kiinnitetty vasurin keskisormeen. Tytöt saivat oikein tyylikkäät siniset lakkaraidat otsiinsa.. :)


Varmasti mahtava keikka on tänään luvassa, mutta mä toivoisin pitkästä aikaa kuulevani livenä tämän kappaleen, joka on jo hyvän aikaa ollut yksi suosikeistani biisin ihanan tunnelman takia:


14 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Tosi upeat kynnet! Kyllä näillä kelpaa keikkailla :)

Janna kirjoitti...

Tosi ihanat ja pirteät kynnet. :)

Kata / Kynnenviilaaja kirjoitti...

Just coolit illan keikalle :)

Liisa N. kirjoitti...

Mageet kynnet, keikalle todella sopivat :)

eekku kirjoitti...

Tosi hienot keikkakynnet

Sissi kirjoitti...

Oi, ihanat Paula ja Mira <3 Hienot kynnet, varmasti kannatti vaivannäkö! Hauskaa iltaa!

Nanne kirjoitti...

Onpas hauskat kynnet! Ja toi kuva on ihana :)
Mukavaa keikkaa!

Kaisa kirjoitti...

Tosi hienot!
Hauska idea tuo kuva naisista =)

E-S kirjoitti...

Bambi: Hihii.. kiitti! :)

Janna: Kiitos! =)

Kata: Sopivat ehdottomasti - thanks! =D

Liisa Nikula: Kiitokseni =)

eekku: Kiitän! :)

Sissi: Keikka oli vallan loistava, vaikka Jäähalli itsessään nostatteli hieman ärsytyksiä. Ja niinpä: ihania tyttöjä... eikä ne bändin pojatkaan hullumpia ole. :D Kiitokset!

Nanne: Tuplakiitokseni! =)

Kaisa: Kiitän! Joskus harvoin tulee keksittyä jotain (itselle) uuttakin. :)

Fani kirjoitti...

Oli varmaan ihan mahtava keikka! Ja kynnet on todella onnistuneet ja upeat :)

Kirsi/Kirsinkynnet kirjoitti...

Oot kyllä tosiaan nähnyt vaivaa ja tosi hienot onkin! Etenkin tuo tyttöjen kuva on hieno! :)

SaraGalaxyy kirjoitti...

Nää on niiiiin makeet! :)

Liisa kirjoitti...

Siis aivan mahtavat kynnet!! Ihan parhaat kynnet, mitä oon blogissasi nähnyt <3 Olin Seinäjoen keikalla, ja tulihan siellä pari kyyneltä vieritettyä. Paras bändi, parhaat muistot. Tuo keskisormi on ihan huippu! Vittu jee! <3

E-S kirjoitti...

Fani: Kiitti kehuista! Tykkäsin kovasti keikasta ja oli huippua päästä kuulemaan jäähyväiset ja kiitokset vielä yhtyeeltä itseltään.

Kirsi: Kiitos kovasti! Pitihän sitä olla joku tärppi, josta kynnet tunnistaa PMMP-kynsiksi - tekstistä kun ei välttämättä heti saa selvää :D

SaraCupCakez: Voi kiitti!! =D

Liisa: Kiitoskiitoskiitos... :D Niin samaa mieltä parhaudesta, mutta vaikka PMMP loppui mutta biisit ja keikkamuistot jäävät!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...