21. maaliskuuta 2013

Lumikuningatar

Hitsiläinen - mä voisin viettää kaikki päiväni kynsiä lakkaillen ja tuloksia ulkona valokuvaillen!
Niissä merkeissä on nimittäin sujunut kuluvalla lomaviikollani jo parikin päivää - tai ainakin ne päivän aurinkoisimmat iltapäivän tunnit. Ja mukavaa on ollut! Saattaahan se hiukan tyhjänpäiväiseltä toiminnalta vaikuttaa ulkopuolisen silmin kun henkilö hypähtelee puolipukeissa lumihangella toisessa kädessä kamera ja toisessa kynsilakkapullo... mutta tässäpä on nyt kyse estetiikan kaipuusta ja elämän pienistä iloista, eli eikös se sitten ole lomaillessa varsinkin jopa suotavaa?! ;)


Tämänpäiväiset kynnet syntyivät yllätyksenä itsellenikin. Mitään uutta ei ollut vielä suunnitelmissa, kun aamulla puhdistin edelliset Unisieppari-kynnet. Päädyin kuitenkin melko nopeasti valkoiseen lakkaan. Liekö Charming Nailsin eilen näkemäni kauniit kynnet ajaneet minua alitajuisesti puhtaan valkoiseen sävymaailmaan..? Ehkä. :)

Valkoisilla lakkaaminen on usein melko tuskallista, sillä niiden koostumus on säännönmukaisesti melko tönkköä. Gina Tricotin White tuntui hetkittäin levittyvän jopa kohtalaisen nätisti, mutta allekirjoittaneen taidoilla sitäkin sai kuitenkin sutia 3 kerrosta peittävyyden saavuttamiseksi. Jos tuo lumenvalkoinen lakkapinta olisi ollut täydellisen siisti ja virheetön sellaisenaan, niin lakkaamisen olisi voinut jättää siihen. Sitä päivää odotellessa...! Toisin sanoen: niin ei käynyt, joten sipaisin yhden kerroksen China Glazen White Capia kuorrutukseksi, ja heti oli helpompi olo.


Kynsien kärjet koristelin A-Englandin She Walks in Beautylla, joka varsinkin pullossaan on ehdottomasti historian kaunein lakkani - oikeasti! Jos eivät sormet olisi meinanneet paleltua niin olisin voinut kuvailla pelkkää lakkapulloa takapihalla vaikka tunnin ajan. Erittäin kaunis lakka se on myös kynsillä - vaikkakin joutuukin tässä lakkauksessa ehkä vain vähän "sivuosaan"?


Jokos mä mainitsin että ostin sitten sen Helmerin, jota aiemmin vielä niin epäröin. Jep, nyt se on täällä: selkäni takana, melkein keskellä huonetta... Tuo valkoinen peltikaverini on ollut kasattuna jo viikon päivät, mutta kaikki lakat eivät ole vielä päässeet sinne koska tarvitsen pari Antonius-lokerikkoa laatikkoihin lisää - ilman en voi lakkoja sysätä sinne kilisemään ja kolisemaan. Antoniukset ryhdittävät laatikoiden sisältöä, mutta takimmista lokeroista on kyllä hankala ottaa mitään! Koko laatikko on kai vedettävä ulos jos boksin peräseinältä asti halajaa jotakin..?

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...