6. maaliskuuta 2013

Glitter Gal holo-swatcheja

Tämänkertainen postaus sisältää hurrrjasti holo-efektiä, sillä päätin rysäyttää omistamieni Glitter Gal -lakkojen swatchit samaan postaukseen! Minulla on siis 3 Glitter Gal lakkaa, jotka kotiutuivat pari viikkoa sitten Harlow &co:lta. Frappe -niminen lakka minulla olikin käytössä jo viime viikolla näiden kynsien pohjalla, joten sen swatchasin kynsille tuolloin. Teal Green ja Marine Blue hyppäsivät käsiini toissa iltana, kun tylsyys meinasi uhata akuutisti. Teenpä nyt siis kerrankin tällaisen niin sanotun "swatch-postauksen." :)

Tässä kaikki Glitter Galit vielä täysin iskemättöminä siistissä rivissä:

Glitter Gal: Teal Green, Marine Blue ja Frappe.

Frappe oli näistä ainut, jota kuvatessa muistaakseni aurinko pilkahteli ulkona, mutta käytin kuvatessa salamaa joka tapauksessa kaikkien kanssa. Salama tekee edes vähän oikeutta hologrammiefektille. Olihan mulla entuudestaan olemassa pari holokynsilakkaa, mutta nyt oikeastaan vasta rakastuin näihin toden teolla. Nämä Glitter Galit on niiiiin ihania että saatan ehkä joutua tilaamaan lisää..!

Frappe:


Teal Green:


Marine Blue:


Sininen lakkaus on näistä kolmesta ainoa vasempaan käteen tehty - kiinnittikö huomiota? Vasurissani on hieman lyhyemmät kynnet kuin oikeassa, mutta ehkä myös yhteneväisemmän muotoiset... 

Alkoiko yhtään "holottamaan"? ;)

6 kommenttia:

Vakketyöläinen kirjoitti...

Oi vitsi, toi vihree olis saatava... On se niin NAM!

eekku kirjoitti...

ihania lakkoja

E-S kirjoitti...

Tiia: vihreä ja sininen oli itse asiassa mulla samaan aikaan kynsillä, toinen toisessa ja toinen toisessa kädessä. Vaikka molemmista tykkäsin, niin päädyin siihen että just tuo vihreä näyttää paremmalta mun ihonvärillä, joka on ehkä aika "värikäs" ja punakkuuteenkin taipuvainen...

eekku: kiitti!

June kirjoitti...

Aivan ihania! Glitter galilla on sellaisia värejä holoina mitä harvemmin näkee :)

Surya kirjoitti...

No kyllä alkoi holottaa :D Onneksi kohta on taas aurinkoiset kelit (toivottavasti) ja holot pääsevät oikeuksiinsa. Tämä olikin mulle tuntematon merkki, näyttävät kyllä tosi hyvältä, jostain syystä erityisesti tuo vihreä miellytti silmää :)

E-S kirjoitti...

Surya: Nää oli mullekin ensikosketus Glitter Galeihin, mutta kyllä ne sen verran säväytti että jouduin tekemään vielä toisen tilauksen... Ehkäpä nyt 6 riittäisi! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...