1. maaliskuuta 2013

Lilan hohdetta

Nyt alkoi jo maaliskuu! Kuukauden vaihtuminen on aina niin konkreettinen merkki ajan etenemisestä, ja näin keväisin se ilahduttaa kun tajuaa aina kesän olevan taas vähän lähempänä.

Mun viikonloppu käynnistyi äkkinäisellä selkäjumilla (joka onneksi jo helpotti) sekä ranskalaisella holo-lila-manikyyrillä. Sairaspäivän lakkaukset eivät meinanneet mennä ihan putkeen ja kaivoin pari kertaa kynsilakanpoistotamineet käyttööni, mutta lopulta alkoi näyttää hyvältä:


Alimmaisena värilakkana on Glitter Galin vaaleanpunainen hololakka Frappe, joka oli minun ensikosketukseni kyseiseen merkkiin. Lakka käyttäytyi ihan nätisti levitettäessä, mutta väri tuntui sen verran vaisulta että oli pakko lakata 3 kerrosta. Holoefektin sain vangittua kuviin kuvaamalla salaman kanssa.


Ranskiskärjet töpöttelin Nubarin violetilla triolla, jonka olen kasannut itselleni puolivahingossa parilla eri ostokerralla. Tajusin yhtäkkiä päätyneeni tilaamaan 3 noinkin samansävyistä lilaa glitteriä, koska kaikki näyttivät niin houkuttelevilta. Lakat ovat nimiltään Petunia Sparkle, Hyacinth Sparkle ja Violet Sparkle. Niiden päälle laitoin hentoisesti vielä pikkutäpliä KBShimmerin Divalla.

Aina silloin tällöin on pakko saada molempien käsien kynnet samoihin kuviin - nämä kynnet kuuluivat jostain syystä siihen kategoriaan, ja jouduin taas pakottamaan miehen kynsikuvailun pariin:


En tiedä onko ulkopuolisten helppo huomata, mutta viilasin pari päivää sitten kynsiäni hieman uuteen muotoon. Koitin kaventaa kärkiä ja niistä tuli nyt mielestäni aika pyöreät, vaikka olisin ehkä hieman enemmän hakenut sellaista pehmeää V-kirjainmallia. Täytyy joskus jatkaa muodon työstämistä; se on yllättävän haastavaa puuhaa! Itse olen oikeastaan näistä blogini kuvista huomannut aina vähän jälkikäteen miten kynnet ovatkin erimuotoisia keskenään hyvistä viilaustavoitteista huolimatta.

Näissä kynsissä lähden huomenna Forssaan kyläilyreissulle.
Miten te vietätte tämän vuoden ensimmäistä maaliskuista viikonloppua?

3 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Tosi söpöt

E-S kirjoitti...

Kiitos, eekku :)

Kati kirjoitti...

Tosi nätit kynnet:)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...