14. joulukuuta 2012

Kiltit lapset silloin lahjat saa... ♪

Tätini kyläili tällä viikolla ja hän oli pyynnöstäni kartoittanut Sveitsissä ennen lähtöään maan kynsilakkatarjontaa. Ja sieltähän löytyi Essenceä, jota olin lukenut myytävän muun muassa Saksassa. Merkkiä on kehuttu, ja vielä koska sitä ei Suomessa saa, niin minä tietysti hykertelin onnesta tällaisen lahjapaketin saapuessa:

 Alemman kuvan ensimmäinen lakka on BK Deluxen valkoinen (merkki jota en entuudestaan tuntenut). Sen jälkeen rivissä Essencen lakat: Off to Miami!, Ultimate pink, Let's get lost, Absolutely Blue, Date in the moonlight, Time for romance, Gold fever, Space queen, Geel look top coat ja Quick dry top coat.

Testailin osaa jo kiekolle ja lupaavilta vaikuttivat. Erityismaininta tuosta mustalta näyttävästä pullosta nimeltä Date in the moonlight, joka kauempaa katsoen näyttää tosiaan vain mustalta, mutta lähemmin tarkastellen seasta löytyy sinistä glitteriä - oi!

Gel top coat oli myös kiva löytö paketista. Olin harkinnut ostavani kokeiluun Seppälästä Golden Rosen gel top coatin, jota ainakin Nunnukae tykönään on testaillut. Mutta testataanpa nyt varmasti ensiksi tätä Essenceä, että millaisen efektin se tekee...

Onko teille muille Essence tuttu merkki?

3 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Jep, Essenceä tulee tilattua beautycosmetic.biz -sivuilta ja joskus tekee löytöjä tuolla fb:n kirpparipuolella :)

Toki, ebaystakin voisi ostaa, mutta kun siellä ne on niin kalliita :D

eekku kirjoitti...

ihana paketti ,omistan 2 kpl molemmat kirpparilöytöjä

E-S kirjoitti...

Ai, Sveitsissä olivat maksaneet vain pari-kolme euroa kappale...

Sulla näyttää olevankin ihan kiva valikoima Essencejä, suht glitterpainotteinen, tarkastin sun lakkavarastolta. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...