13. joulukuuta 2012

Oooh, luxusta

Onpas se pidellyt poikkeuksellisen pitkän aikaa hiljaista täällä blogin puolella... Lakkasin kyllä alkuviikosta kynnet kertaalleen kun oli miltei pari päivää vapaata. Mukavasti kiireellisenä olen kuitenkin pysynyt muun muassa sen takia että mulla on käynyt vieraita pidempien matkojen takaa. :)

Maanantaina yövuorojen päätteeksi tein ranskis-kärjet kynsiin kultaisella lakalla, mutta ne menivät pilalle kun leimasin päälle epäonnistuneesti joulukuusia. Poistin kaiken, ja päätin että nyt on aika lakata surullisen kuuluisalla DS Luxuriouksella (OPI). En ollut aluksi varma riittääkö tilkka pullon pohjalla kaikille kynsille mutta loppujen lopuksi se riitti, jopa 2 kerrosta. Luxurious oli nimensä veroinen jo levittyvyydeltään, joka yli yhtä imarteleva kuin saman sarjan DS Radiancella (jota olenkin jo aiemmin hehkuttanut).


Väri on oranssinpunainen jonka seassa on kultaista glitteria. Parhaimmillaan DS Luxurious on ehdottomasti hämärässä valaistuksessa. Tämä lakka oli juuri niin ihana että minun oli pakko laittaa uusi puteli tilaukseen, sillä toista kokonaista kertaa loppumäärällä ei enää varmasti lakata.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...