30. joulukuuta 2012

Vuosi jona rakastuin + suosikit 2012!

Suuri kynsilakkainnostukseni alkoi tänä vuonna 2012, joka pian jää historian välilehdille... Otetaanpa nyt pieni katsaus siihen kuinka tämä lakkarakkaus puhkesikaan kukkaan:

Muistan jo keväällä suunnitelleeni eräälle polttarisankarille tehtäväksi polttaripäivänä kynsiin morsiamen ja sulhasen nimiä - kaunis idea, joka jäi loppupeleissä toteuttamatta. Omia kynsiäni en vielä tuolloin lakkaillut juurikaan. Lakkavarastoissani löytyi silloin ehkä vähän yli kymmenkunta lakkaa, ikivanhoja Loreal, Lumene ja Anytime -puteleita ...sekä yksi Make up storen holo! Kynsien lakkailuni alkoi, kun kesäkuussa loman koittaessa väsäsin suurella hartaudella punaiset liukuvärjäyskynnet Rooman reissulle:

Näistä Italian kynsistä tuli aika vekkulit; silloin vielä noin lyhyisiin kynsiini. Mulla oli reissussa mukana ainoastaan päällyslakka jonka avulla nuo, ihme kyllä, kestivät kokonaisen viikon vain pienellä kulumisella. (Poistoainettahan ei tuolloin tullut edes mieleeni ottaa mukaan.)

Kesällä lakkasin pari kertaa kynnet aina pitempien vapaiden aikaan ja ostelin innolla kynsitarroja, joita en kesän jälkeen ole enää käyttänytkään. Loppukesää kohti aloin selailla ahkeasti kynsiblogeja. Ja elokuussa ostin Sokokselta ensimmäisen OPI:ni, Number one Nemesis, jolla lakkasin mielestäni raflaavat kynnet Lady Gagan keikalle. Mistään kuvioinneista ja muista taidoista minulla ei tuolloin ollut vielä tietoakaan:


Syyskuussa aloin yhtäkkiä ostelemaan lakkoja kuin mielipuoli. Tein tilauksia jenkkilästä ja lisäksi tietysti ostelin kotimaan puteiikeista jotain pientä melkein aina ohi mennessäni. Ja keräsinhän myös Kauneusmessuilla ihan isohkon lakkakasan läjään. Neljän viimeisimmän kuukauden aikana olen tehnyt muistaakseni pari tilausta Head2toebeutylle, 1 Transdesignille, 1 8to8eightbeautylle, 1 Fabuloustreetille, noin 4 Nailsuppliesille (joista pari lienee tullissa panttivankeina...), 4 Harlow&co:lle. Tämä lista on julkinen synnintunnustus, sillä niin hullulta ja tarpeettomalta kuin moinen kuluttelu kuulostaakin, niin jokaisesta paketista on tullut ihania aarteita, joilla tulee olemaan käyttöarvoa yhä jatkossakin.

Koska lakkoja on tullut tilattua nyt niin hirveästi niin ajattelin että lempilakkausten sijaan esittelenkin nyt tuotteina
Vuoden 2012 suosikkini:

1. KBShimmer - kanadalainen indie-lakkamerkki, jonka omistaa Christy Rose. Löysin merkin marraskuussa ja nyt sitä löytyy minulta jo 9 pulloa. Indie-lakoissa on isoja glittereitä ja nämä eivät käytössä sen kummempaa lisäkoristeluja kaipaa. Mitä olen vertaillut muihin indie-valmistajiin, niin nämä ovat aika näyttäviä ja kimalteisiakin, eli just perfect for me!

Bejeweled ja Diva ovat tämänhetkiset suosikkini.
2. Vihreät - Color Clubin Ho-ho-holly oli pikkujoululakkani, jonka levittyvyys ja sävy ihastuttivat toden teolla. Golden Rosen vihreä, 18, on puolestaan ollut oiva vihreä leimailuun. Muun muassa joulukuuset ja ruusuköynnöksen vihreät lehdet syntyivät tätä käyttäen joulukuussa. Nyt loppuvuodesta on yllättäen huomannut tykkääväni paljon vihreän ja sinisen sävyisistäkin lakoista, kun ensialkuun syyskuussa tunnuin tilaavan aika neutraaleja ja punaiseen sävähtäviä lakkoja.


3. DS Radiance ja Fairy Dust - lisää kimallusta! OPI:n DS Radiance lakka ensikokeilussa oli jymy-yllätys kaikessa hienoudessaan, jonka jälkeen lankesin tilaamaan pari Designer Series -lakkaa lisää, mutta ne eivät enää onnistuneet samalla tavalla yllättämään sillä osasin jo odottaa mahtavuutta. China Glazen Fairy Dust on nimensä veroinen lakka, jolla voi "keijukuorruttaa" melkeinpä minkä tahansa lakkauksen.

4. DRK-A -laatta - tämän rinnalla voisin laittaa muut leimauslaattani kynttilänalusiksi, mutta olen antanut armon käydä oikeudesta. DRK-A:n miltei kaikki kuviot ovat erittäin silmään tarttuvia ja mieluisia, joiden koko kynnen peittävyys sopii minulle ja lisäksi leimaus sujuu tällä laatalla todella näppärästi.

5. Hoitotuotteet: olen ymmärtänyt kynsien - ja käsien koidon tärkeyden lakkaamisen ohessa ja sen sortin tuotteitakin on kertynyt ihan kiitettävä määrä. Upouusi ihastus on miehen joululahja, Sally Hansenin Cuticle + Nail Oil, jossa on jännä tuoksu ja lahja sinällään oli erittäin sympaattinen koska mies ei erityisemmin perusta lakkaintoilustani (lähinnä kai hajuhaittojen takia). Orlyn Nail Armor silkkikuitu -aluslakka on myös ollut jo tovin aikaa minulla ja erittäin mieleinen:


6. Vielä-testaamattomat-lakat - ja niitähän riittää. :) Katselin juuri äsken kaikki lakat läpi ja nämä ovat tällä hetkellä ehkä kaikista kutkuttelevimmat vielä kokeilemattomista lakoistani:

Butter London: Scallywag, OPI: DS Extravagance, Essence: Time for romance.
Tässäpä nyt oli pähkinänkuoressa minun kynsilakkavuoteni 2012. Tämä romanssini on vasta niin alkutekijöissään että odotan tilanteen tasaantuvan ensi vuonna, muun muassa siinä asiassa että voisin ihan pykälän verran rauhoittaa tuota ostelua ja keskittyä sen sijaan osaamisen kartuttamiseen.

Kynteni nyt loppuvuodesta 2012. Tuo etusormi (vasen) on kaunokainen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...