6. tammikuuta 2018

Sataisiko lumihiutaleita tänne pimeyteen

Tässä on ehditty jo Loppiaislauantaihin nyt kun tänään päivittyy minunkin blogini ensimmäistä kertaa vuodelle 2018. Tämän vuoden ensimmäinen lakkaukseni onkin pitkästä aikaa myös koristeellinen; tehtailin nähkääs mun "joka talven perinteiset" eli leimatut lumihiutalekynnet:


Musta lakka lumihiutaleiden alla on A-Englandin Nocturne, upea ja lakatessa tarkasti paikoilleen levittyvä tapaus. Lakkailtuani piiitkästä aikaa A-Englandilla pari kuukautta sitten ihastuin merkkiin kovasti uudelleen ja hommasin sittemmin tämän musta scatter-holo-kaunottaren, joka nyt siis pääsi käyttöön.


Valkoiset lumihiutaleet leimasin Rican Whiteout -lakalla, joka on vakkarivalkoisena leimaushommissa tätä nykyä. Kuvio löytyy Pet-la Plate Ho-ho-ho -laatasta. Annoin leimausten kuivua tovin aikaa ennenkuin sipaisin päälle KBShimmerin I Only Have Ice For You hopeanvalkoista glitter-hippu-lakkaa, mutta se suttasi silti hieman leimauksia. Lumihiutaleiden leviäminen ei nyt haitannut, koska tällä värityksellä tilanne muuttui vain vähän tuulisemman lumimyräkän suuntaan.

Kyllä tänne sydäntalven ajankohtaan todellakin kelpaisi sataa muutama lumihiutale... Valkoinen maa ja pikkupakkanen piristäisi tätä pitkää ja pimeää vuodenaikaa.

10 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Lumihiutaleet on kyllä siitä kivoja että ne käy joka lakan kaveriksi. Tosi hienot!!

Heidi kirjoitti...

Onpa hienot! Nyt tekisi itsellekin mieli tehdä mustavalkoiset hiutalekynnet ♥

Milba kirjoitti...

Täältä saa tulla lunta hakemaan; ollaan oltu jo koko viikko ongelmissa sen kanssa, meillä ei onneksi sähköt ole pois mutta moni tuttuni on ollut useamman päivän jo ilman sähköjä. Liika on liikaa. :(

LauraKatarooma kirjoitti...

Nää on tosi ihanat!

Maiju kirjoitti...

Aivan ihanat! Eilen ja tänään on täällä ollut aivan ihana ilma - muutama aste pakkasta, auringonpaiste ja lunta <3

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oi miten upeet! Joka talvi on pakko tehdä parit lumihiutalekynnet :D

Nena Sofia kirjoitti...

Oi miten ihastuttavat! <3 Näistä tulee tosiaan sellainen talviyö-fiilis, kyllä kelpaa katsella :)

Ja hei, saanko lahjoittaa sulle lumet Lappeenrannasta? Ja mielellään pakkasen myös? Mä oisin niiiin valmis kevääseen :D

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos! Tuo on kyllä tosi - nyt taas lakatessa pää löi tyhjää koristelujen suhteen ja mietin että samoja leimoja vaan kynsille kuin viimeksi niin nättiä tulee...

Heidi: Kiitoksia! Siitä vain tekemään ;)

Milba: Toivottavasti sähkönjakelut saatiin pian kuntoon. En mäkään liikaa lunta kaipaisi, ja jos se olisi helppoa niin oisin jo hakenut tilanteen tasaamiseksi vähän lunta etelään Kainuun suunnalta.

Laura Katarooma: Kiitos! :)

Maiju: Kiitti! Itse asiassa pian tämä postauksen jälkeen etelä-Suomen kelit selkiintyivät vähän toivomaani suuntaan ja onhan täällä nyt hentoinen lumikerroskin. :))

Heli: Jep, näin on. Kiitokset! =)

Nena Sofia: Kiitos paljon! Hah-haa kyllä mulle pieniä lumilahjoituksia saa tehdä, mä toivoin sellaisia koska kevät tuntuu vielä niin epärealistisen kaukaiselta, mutta totta puhuen minäkin innostun enemmän keväästä - puhumattakaan kesästä. ;)

Nanne kirjoitti...

Onpas kyllä nätit kynnet, tykästyin ^.^

E-S kirjoitti...

Kiitos, mukava kuulla, Nanne. =)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...