17. tammikuuta 2018

Emily De Molly swatcheja

Muutama Emily De Molly lakka on tullut ajan saatossa lakkailtua kynsille, mutta vailla koristeluja kuvat ovat jääneet blogissa julkaisematta. Korjataanpa tuota tilannetta. :)

On the Bench:

On the Bench on kullanruskea hologrammilakka, jonka on seassa pientä kulta-glitteriä. Lakan väri on mielenkiintoinen, ei todellakaan mikään tyypillisin kynsilakkasävy. Lakka tuli testattua parisen kuukautta sitten ja mikäli oikein muistan niin parilla helpolla kerroksella pärjäsi hyvin.

The Amber Palace:

Ihan vastikään lakkasin kynnet viime vuoden loppukesästä julkaistulla The Amber Palace lakalla, joka säväytti minua heti ensimmäiset swatch-kuvat nähtyäni. Tummanpunaisen jelly-pohjan moniväriset flakiet ja kulta-glitterit ovat näyttävä yhdistelmä, ja tykkäänkin tästä lakasta kovasti. Emily De Molly toteutti tämänkaltaisen lakan minun mielestäni parissa eri värissä viime vuonna (Divine Conversations sekä Contains Enchantments) ja minä tietysti lankesin niihin kaikkiin...

Shallow Depths:

Shallow Depths on komea duochrome-lakka, joka vaihtelee väriä tummanvihreästä violetinsiniseen. Tämä on ihan kiva tapaus, näyttävä kuin smaragdi mutta ehkei silti tyyliltään niitä lakkoja, joista tulee suurimpia suosikkejani.

Simplicity:

Viimeisenä esittelykuvaan pääsee Simplicity, joka on sikäli villi kortti että kuva löytyi kynsikuva-arkistoistani 4,5 vuoden takaa. Tätä lakkaa on tuskin ollut hetkeen enää myynnissäkään. Simplicity on laventelinvioletti creme, jossa on suuria valkoisia hex-glittereitä. Ja meikälaisen kynsiposeeraus on todellakin kesältä -13. Melkein mutta vain melkein tunnen tuon kuvan lämmittävän auringonpaisteen.. =)

2 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Voi mitä ihanuuksia! <3 Ja siis hah, mullahan on Simplicity myös, ainoa vaan, että se on menettänyt kauniin laventelisuutensa ja on nykyään vaalea harmaa. Jostain syystä en ole raaskinut siitä kuitenkaan luopua, kun on niin pirun nätti harmaanakin :D

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Kiitos paljon! Yllättävää että sulla on tästä nelikosta juuri Simplicity, sitä olisin ehkä viimeiseksi veikannut.. Värinvaihdokset on hieman tylsiä kynsilakoissa mutta hyvä jos Simplicity on ainakin 'ikääntynyt kauniisti'. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...