3. heinäkuuta 2017

Kromipulveria kynsillä

Joitain kynsitrendejä on vain pakko päästä kokeilemaan ja kromipulveri-kynnet kuuluvat harrastajain villityksiin, joita minä en voinut vastustaa. Nena Sofian postaus toukokuussa sinetöi kiinnostukseni ja päädyin tilaamaan Whats Up Nails merkin kromijauheen sävyssä Dragon eli täysin sama jota ihastelin Nena Sofian blogissa. :)


Gramman kromipulveripurtilolla on arvoa, sillä tästä sai maksaa miltei parikymppiä. Siksikin oli tragikoomista että vaikka periaatteessa tiesin tavaran olevan jauhemaista niin avasin putelin huolettomasti pöläyttäen osan pulverista ilmoille ja sormilleni. Noh suuri osa jäi onneksi vielä purkkiinsa ja osasin heti seuraavalla kerralla jo olla varovaisempi. ☺


Töpöttelin Dragon-pulverin mustan lakan päälle ikivanhalla luomivärisudilla, joka tuntui murenevan käytössä aivan totaalisesti - toivottavasti se johtui kuitenkin vanhuudesta, eikä niinkään pulverin ominaisuuksista. Lopputulos kynsillä on kiva, vaikka jollain kromi-lakalla saa mielestäni ihan vastaavan lakkauksen ja huomattavasti huokeammin. Sijoittelin kynsien tyviin vielä KBShimmerin That's Ore Like It glitteriä, kun en muitakaan koristeluja keksinyt. 


Näillä kynsillä startattiin nyt kesäloma!

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat :) nuo on kyllä arvokkaita mutta se purkki kestää ikuisuuden...tuskin saan ikinä käytettyä loppuun ;D ne flakiesit on myös ihania!!

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos! Purkki varmasti kestää pitkään jos välttää tuota huolimatonta "pöllyttelyä" mitä mulle sattui vahingossa aluksi... =D Onko siis flakiesejakin purkissa?? Täytyypä tutusta!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...