26. kesäkuuta 2017

Juhannuksen neon-gradientti

Juhannussäästä ennustettiin mökkipaikkakunnalleni epävakaista ja pilvistä, jolle edeltävästi vastaiskuna tekaisin kesäisen pirteät liukuvärjäykset neon-lakoilla. Serkullani oli keskikesän järvimaisemaa juhliessamme sattumalta myös neon-pinkit lakkaukset ja liekö iloisilla kynsillämme ollut piristävä vaikutus siihen että Jussin aattoillan auringon hitaasti laskiessa taivas oli jopa pilvetön! Lauantainakin aurinko pilkahteli pilvien lomasta ja vältyimme sateilta. Pessimisti ei päässyt pettymään juhannuskeleihin mutta se siitä sää-smalltalkista. ☺


Liukuvärjäyksen alle laitoin ensin kerroksen valkoista lakkaa tehostamaan neon-efektiä ja itse liuku on tehty upouusilla KBShimmer -lakoilla: oranssilla Please Don't Glow Girl ja pinkillä Color Me Rad. Liukuvärjäyksen päällä taas on kerros Nfu Oh merkin oranssinhohtoista flakies-lakkaa 44. Sen päälle töpöttelin ainostaan kynnen tyveen Cult Nailsin vaaleanpunaista glitter-lakkaa Center of Attention. Loppukaneettina vielä leimasin joka kynnelle Rican Blackout lakalla mustat kukkaset eräästä merkittömästä leimauslaatasta.


Näistä tuli oikein mieluisat lakkaukset, joita oli ilo silmäillä Juhannuksen vieton lomassa. Ilo sai sinetin onnistuineilla valokuvilla lakkauksesta, joita on näin ollen mukava pistää useampi myös postaukseen ihasteltavaksi. 


Lupiinit, kokko, juhannusruusut... kaikki niin kesäkuun tunnelmaan kuuluvia juttuja. Keskikesässä on aina taikaa!

5 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Oi että miten kauniit kynnet!!

Sissi kirjoitti...

Ihanat! Ehdottomasti väriä tähän sateiseen harmauteen:)

Emma kirjoitti...

Sulla on kyllä aina niin upeita liukuvärejä! Flakiesit on piste iin päälle <3

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Apua miten ihanat!

E-S kirjoitti...

Daniela, Sissi, Emma ja Tinkerbell: Lämmin kiitos kaikille! ♡

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...