8. kesäkuuta 2017

F.U.N Lacquer: Magic Stone ja Blue Christmas

Lakkaswatcheissa tarjoillaan tänään F.U.N Lacquer merkkiä sekä tummemman että vaaleamman sinisen lakan sävyissä - holohipun ja hologlitterin kera, kuinkas muuten.

Magic Stone:
F.U.N Lacquerin uuden vuoden lakkajulkaisun Magic Stone on toistaiseksi minut ainut hankintani kyseisestä 6 lakan kokoelmasta. Merkki tuuttasi uusia lakkoja ulos niin tiuhaan että olin miltei skippaamassa koko kokoelman, mutta tuo turkoosi väri pehmitti sydämeni ja pyörsin päätökseni. Ja oikein kaunishan se on kynsilläkin nyt kun tässä kesäkuussa lopulta lakkasin sillä kynteni. :)

Blue Christmas:
Joulukokoelman Blue Christmas oli kynsilläni jo miltei puoli vuotta sitten, mutta kuvat jäivät silloin julkaisematta koska en ollut tyytyväinen niihin. Ajattelin kuitenkin nyt että menkööt nämäkin tässä Magic Stonen vanavedessä.. :) Kaunis sininen lakka oli itsessään paljon mieluisampi kuin nämä valokuvat.

6 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Nättejä molemmat! Magic Stone on mulla vieläkin testaamatta, vaikka hankin sen sillon heti julkasemisen yhteydessä. Pitää korjata vääryys pian! :)

Maiju kirjoitti...

Kauniita molemmat! Harkitsin Magic Stonen hankkimista, mutta toivoisin sen olevan kirkkaampi turkoosi. Joten toistaiseksi olen ihaillut sitä muilla :)

Sissi kirjoitti...

Magic Stone on ihan älyttömän kaunis <3

Charming Nails kirjoitti...

Kauniita sävyjä molemmat <3

LauraKatarooma kirjoitti...

Kauniita noi molemmat.

E-S kirjoitti...

Anni: Nooo puoli vuotta on vielä pieni aika kynsilakalle odottaa kynsille pääsyä, mutta toki Magic Stone lakkailun arvoinen - kokeilehan! :)

Maiju: Kiitoksia kommentista! Hyvät perustelut kyllä, kyllä kai niitä kirkkaampiakin versioita sävystä löytyy jostain..?

Sissi, Charming Nails ja LauraKatarooma: Kiitos paljon kommenteista! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...