17. huhtikuuta 2017

Keltaisilla kynsillä Barcelonassa

Kroonista matkakuumettani on lääkitty nyt hetkeksi Barcelonan reissulla, jolta eilen palasin kotiin. Barcelonassa oli jo kesäisempää kuin mitä Suomen toppatakkikelit tällä hetkellä, mutta jokapäiväisestä auringonpaisteesta huolimatta sai sielläkin pukeutua hihoihin ja lahkeisiin.


Mulla oli koko reissun ajan neon-keltaiset kynnet, jotka lakkasin Cirquen Electric Daisylla. Ja vaikka näistä kännykällä napsituista reissukuvista ei hyvin näy niin Daisyn päällä on myös kerros Glam Polishin An Unexpected Journey kirkas-pohjaista lakkaa, jossa on läpikuultavia multichrome-glitter-hituloita.


Electric Daisy -lakkaukset tulivat hyvin kuvatuiksi reissulla useassa eri paikassa: Casa Batllón mosaiikkeja vasten, Port Vell -satamassa, Montjuïcin kukkaloistossa sekä hotellin kattoterassilla Cava-lasillisten kanssa...


Huomattavasti yllättävämpää kuin se että ihastuin itse Barcelonaan oli se että hurmaannuin myös Antoni Gaudín mosaiikki- ja arkkitehtuuriteoksiin, joista tuli nähtyä vasta murto-osa tällä reissulla. Kokematta jääneet "Gaudít" ovat luonnollisesti yksi hyvä syy haaveillakin jo seuraavasta reissusta Barcelonaan. :)


Tein Barcelonassa hyviä ostoksiakin. Kosmetiikkabrändi Kikon myymälässä piti tottakai käydä kun sellainen mahdollisuus oli ja luulin että olisin menettänyt järkeni merkin lakkahyllyillä, mutta näin ei nyt käynyt. Ostin vain yhden Kikon kynsilakan (lähinnä matkamuistoksi) ja lisäksi löysin sitäkin innostavamman huulikiillon sekä tarpeellisen nude-luomivärin.

Vielä ehtinee näin 2. pääsiäispäivänä toivotella
Hyvää Pääsiäistä!

6 kommenttia:

Maiju kirjoitti...

Ah Barcelona, mun lempikaupunki <3 Gaudin työt ovat upeita ja itseasiassa niistähän saisi kyllä kynsi-inspiraatiotakin! Mä olen tähän mennessä viettänyt yhteensä sellaisen kuukauden verran Barcelonassa ja kesällä taas uusi reissu edessä. En saa tarpeekseni siitä kaupungista <3

Belegwen kirjoitti...

Voi olispas kiva päästä kyllä käymään jossakin lomareissulla! Mulla varmaankin on lähikuukausina kyllä Tanskan työreissu edessä, mutta se nyt vaan ei ole sama asia. :D

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat matkakynnet, tosi pirteät <3

E-S kirjoitti...

Maiju: Oi onnekas kun pääset kesällä Barcelonaan! Lempikaupunkipotentiaalia siinä kaupungissa tolla löytyi ja itselläkin iski poikkeuksellisen suuri halu reissata samaan paikkaan toisemmankin kerran, vaikka usein sitä muuten tahtookin hakea uusia matkakohteita. Mullakin kävi toi kynsi-inspis Gaudista mielessä... odotan mielenkiinnolla mahdollisia toteutuksia! :)

Belegwen: No eipä toki työreissu ole ihan yhtä kiva kuin pelkkä lomailu, mutta varmasti matkustelumahdollisuus työssä antaa kivaa potkua työntekoon. Mulla ei työn puolesta ole moista mahdollisuutta. Toivottavasti ehdit töiden lomassa vähän vilkuilla Tanskaa noin niin kuin turisitina! =)

Charming Nails: Kiitos paljon!!

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Ihanan pirteät kynnet ja ihanat maisemat ♡ Mä oon lähiaikoina piristänyt itseäni neonkeltaisilla ja neonoransseilla lakkauksilla :)

E-S kirjoitti...

SΔRΔGΔLΔXY: Kiitos paljon, Sara! Keltainen, etenkin neonina, on kyllä virkistävä väri. Se tuo jo vähän tähänkin vuodenaikaan kesää mieleen.. :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...