23. huhtikuuta 2017

ILNP: Showtime ja Private Reserve

Blogi on näemmä halunnut nyt päivittyä hieman aiempaa harvemmin, vaikka aikaa mulla on ollut käytössäni entiseen malliin. Mihin lie mennyt sekin aika? Lakkavirtaukset postiluukkuun eivät kuitenkaan ole harventuneet lainkaan, vaan tein itse asiassa tässä tovi sitten oman merkkipäiväni nimissä pari isompaakin lakkatilausta. Toisessa näistä isommista tilauksista kotiutui upeita ILNP-lakkoja, joista pari on nyt jo tässä kuussa päässyt kynsille:

Showtime:
Showtime on näyttävä violetti lakka holo-glitterillä, ja patsastelin tässä lakassa pääsiäisenä kummitytön synttäreillä. Tästä lakasta tulee hieman mieleeni myöskin ILNP merkin Poetry, joka on kuitenkin huomattavasti enemmän sinisenvioletti kun taas Showtime on enemmän punaiseen kallistuva purppuranvioletti. Kahden kerroksen peittävyys ja helppo levitettävyys olivat taattua ILNP -merkkiä.

Private Reserve:
Private Reserve valikoitui tänä viikonloppuna lakaksi Olavi Uusivirran keikalle (joka oli muuten aivan loistava). Ensimmäisen kerroksen lakan musta pohja kuulsi hyvin jellymäisenä läpi, mutta toisella kerroksella peittävyys oli täydellinen. Lakka on kaunis; kuin musta timantti ja tämä sopi oivallisesti yölliseen ravintolamiljööhön.

Mitkäs yksiväriset kynnet sitä lakkailisi seuraavan vapaapäivän koittaessa? Vai jaksaisiko vallan alkaa väkertämään jotain koristeluja?

3 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Private Reserve on kyllä nätti! Muuten ILNP on jäänyt tuntemattomaksi merkiksi vaikka lakat ilmeisesti ovat laadukkaita ja kivan värisiä!

Marppa kirjoitti...

Oijoijoi kun kauniita! Showtime sai aikaan ihastuneen henkäyksen. Private Reserve aiheutti jotain paljon suurempaa. Mun on pakko saada se nytheti! Juuri pari päivää sitten kaipaisin kynsille täsmälleen tuollaista lakkaa. Ja siinä se nyt on! <3

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Se varmasti sopisikin sulle! :) Suosittelen testaamaan merkkiä mikäli tilaisuus koittaa.
Marppa: Oi miten ihana kommentti, se piristi suorastaan. :) Toivon todella että saat oman Private Reservesi!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...