1. elokuuta 2016

ILNP: Cygnus Loop & Picture Polish: Holiday

Elokuu alkaa tässä blogissa parin eri kivan lakan kynsi-swatcheilla. Ensimmäisenä kynsillä on yksinään tuoreeltaan hankkimani ILNP:n Cygnus Loop-niminen multichrome-lakka.


Cygnus Loop vaihtelee väriä sinisen, violetin, punertavan oranssin ja jopa kullankeltaisen välimaastossa. Enimmäkseen väri tahtoo näyttäytyä kynsillä violettiin taittavana sinisenä kuten kuvissa pullonkyljen väri, mutta eri kulmista katsoen saa muitakin värivivahteita esille. Lakka on laadukas ja peitti jo kahdella kerroksella, mikä ei ole itsestäänselvyys multichrome-lakkojen kanssa. Sain hieman sentään taltioitua lakan komeaa värinvaihtoa:  


Päästyäni valokuvaamasta ILNP-lakan mulle iski tarve lakata sen päälle Picture Polishin Holiday, joka onkin odotellut kynsille pääsyä jo puolisentoista vuotta Helmerissäni. Ajattelin että Holidayn hopea holo-glitter sekä värilliset flakie-hitulat voisivat näyttää kivalle multichrome-lakan päällä ja nuo arveluni osuivat todella oikeaan:


Holiday on 2014 vuoden joulunajan Limited Edition-lakka 1000 kappaleen painoksella, ja mulle on tullut lakka numero 917. Rajoitettu erä tekee Holidaysta mieluisan keräilykappaleen lakkaharrastajalle, vaikka tunnustettakoon ettei tämä ehkä muuten olisikaan minun suurin suosikkini. Mutta juurikin tällaisen tummanmetallisen värinvaihtolakan päällä Holidayn glitterit ovat aika lailla parhaimmillaan! Me gusta, me gusta.


Cygnus Loop - Holidayn kanssa vai ilman?!☺

5 kommenttia:

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Kiva yhdistelmä ja tosi kivasti näkyy tuon lakan värivaihtelu kuvissakin!

Mimosa kirjoitti...

Miun Holiday on 1363 numeroltaan. Jostain näin listan näistä lopetetuista PiPo -sävyistä ja nyt oli Holidaykin siellä.

Itse tykään Holidaysta kovasti, kun siinä on kimallusta ha flakieta :D ILNP:t on kylä upeita, harvemmin hyökään rumia lakkoja tekee.

Charming Nails kirjoitti...

Ihana ILNP <3 olen aina himoinnut niiden chromeja mutta jotenkin ei tule ikinä tilattua. Mulla oli Holiday mutta luovuin kun ei oikein tule noita toppereita käytettyä..kivahan se toki oli :)

E-S kirjoitti...

Sole/nailOxtail: Kiitos, ihana kuulla että kuvissa näkyy jonkun muun silmään värivaihtoa, eikä se ollut vain omassa päässäni loihdittu kuvitelma! :)

Mimosa: Montakohan noita Holiday -lakkoja sitten loppu viimein oikein valmistettiinkaan..? Mä kun olin luullut että 1000, mutta tuo sun pullonumerointi taas viittaisi kuitenkin että enemmän.. O_o

Charming Nails: Juu, merkillä näyttää olevan muutama tällainen multichrome, joista Birefringence myös houkutteli minua. Laadun puolesta voin kyllä suositella postauksen lakkaa

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat! Mua vähän harmittaa etten tajunnu ostaa Holidayta sillon kun sitä myytiin Cesarsillaki :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...