2. elokuuta 2016

Dance Legend: Anna Gorelova - November, 47

Lakka-swatchien parissa jatketaan, sillä testailin tänään miltä näyttää kynsillä eräs pullossa niin hyvännäköinen tapaus. Kyseessä on Dance Legendin Anna Gorelova-sarjan lakka numero 47 (November) eli tuttavallisesti ihan vaan: Листопад


Tätä tummanpunaista flakie-lakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Pelkkä lakka ei ehkä olisi yksinään vielä peittävää, mutta moniväristä flakie-lastua on niin tiheään tässä lakassa että ne lisäävät peittävyyden tuntua.


Eikö lakassa olekin meneillä olevaan vuodenaikaan nähden jo syksyinen tunnelma? Toki lakka kuuluu Anna Gorelovan sarjaan, jossa jokaiselle kuukaudelle on oma lakkansa ja tämä 47 on marraskuun sävy. Haluaisin kuitenkin ajatella että vielä on kesää jäljellä (- en sitä biisiä) mutta totta on sekin että ilmassa on vähän orastavaa syksyn tuntua, sillä olen muun muassa jo nähnyt erään puun tiputelleen kellastuneita lehtiään kadulle... Kesä oli tänä vuonna niin ajoissa että se vaikuttanee syksynkin saapumisaikatauluihin. Kunpa silti lämpimiä kelejä riittäisi vielä monta viikkoa!

2 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Vielä on kesää jäljellä...kas tässä sulle korvamato :) meinasint ilata tämän mutta onneksi en ottanut. Ihan nätti mutta en usko että tulisi käytettyä...

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Ehkä tämä on vähän liian tumma tapaus jäädäkseen minunkaan suosikikseni, vaikka onkin juuri kuten sanoit perus "nätti." :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...