31. toukokuuta 2016

Toukokuun lakkaostokset

Toukokuu alkoi aurinkoisen lämpimällä Vappusunnuntailla ja päättyy tänään yhtä lailla aurinkoiseen tiistai-päivään. Kuukausi on mennyt kyllä nopeasti ja kivoissa keleissä; omenapuun kukatkin ovat jo ehtineet lakastua tähän päivään mennessä, kun kesä on lähtenyt etenemään niin nopeasti. Näin viikko sitten kukkivan jo lupiininkin! Ja lupiini on sentään aina ollut "vanha juhannussomiste" tien poskilla.

No joo... nyt kasvillisuusturinat sikseen - kuukauden lakkaostokset tässä piti katsastaa:


Viron Kaubamajassa pyörähdin tsekkaamassa löytyisikö uusinta Zoya -kokoelmaa jo hyllyiltä. No ei ihan mutta muuta kivaa kylläkin! China Glazen Glitter Me This... on ollut hankinta-agendallani jo hyvän aikaa ihastuttua sen saman kokoelman toiseen glitter-lakkaan tässä aiemmin. Sorry I'm Latte on innostanut jo aiemmin, Shut The Front Door sekä Zoyan Paz olivat hieman sopntaanimpia ihastuksia.


Essien Bridal -kokoelmasta hommasin kaksi lemppariani Between The Seats ja Passport To Happiness, vaikka myös kokoelman muut lakat houkuttelivat hieman niin otin kerrankin maltin mukaan ostohysteriaani.. :D Resort-kokoelman Taj-Ma-Haul on jo pidempään harkittu ostos, jonka kanssa Ebaysta matkasi China Glaze I'd Melt For You. Seppälän The Must Have Nail Polish - räkiltä ostin yksi kaunis päivä mustan ja valkoisen lakan - kokeillakseni ovatko mistään kotoisin.


Pretty Polishilta intouduin tilaamaan Dance Legendin Anna Gorelova-julkaisun November 47:n, jota olin jo aiemmin ihastellut mutta se oli silloin loppuunmyyty. Nyt sitä oli taas saatavilla ja samalla ostin pari herkullisen kesäistä ILNP-lakkaa: Summer Crush, Harbour Island sekä Ferris Wheel.


Viimeisimpinä vaan ei vähäisimpinä ovat eilen saapuneet uutukaiset Picture Polish lakat, jotka ovat syystäkin olleet puheenaiheena lakkapiireissa lähiaikoina. Ihania lakkoja julkaistiin viisi ja minä hommasin niistä maltilliset kolme: Sun Flower, Rose sekä Salt Water. Turkoosi on lemppari tässä vaiheessa ja keltainen vähän jännittää kynsillä, joten jäädään odottelemaan lisää tunnelmia.

9 kommenttia:

salla kirjoitti...

Ihana kattaus erilaisia lakkoja. Luin aluksi tosta kuvasta Between The Seatsin sijaan Between the Sheets ja mietin, että nyt on aika raju nimi bridal kokoelman lakalla :D

Kasasin ja kuvasin äsken kanssa kaikki tän kevään ostokset kuviin ja nyt kyllä kyseenalaistan kehtaanko julkaista koko postausta, sen verran monta pulloa tuli hommattua...

eekku kirjoitti...

Ihania lakkoja

Belegwen kirjoitti...

Mä jätin ton keltaisen PP:n ostamatta just sen takia, että en ole varma pidänkö siitä omilla kynsillä. Nuo kaksi muuta kuitenkin päätyi mulle ja Salt Water on tällä hetkellä kynsilläkin. :)

Nanne kirjoitti...

Ihania uusia lakkoja ^.^
Miulla on postissa matkalla myös pari uutta PP:tä :P

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Kivoja lakkoja :) Mä en ainakaan vielä oo ostanut ainuttakaan lakkaa siitä Picture Polishin uusimmasta :D Rose ja Salt Water kyllä vähän houkuttaisi..

E-S kirjoitti...

salla: 'Sheetsiin' varmaan onkin haluttu viitata Essien lakan nimessä, mutta ei ole sitten ihan rohjettu sille linjalle. Mutta kieltämättä 'Between the Seats'.. ja jos alat miettiä vaikka lentokoneen istuinten välien roskia, niin onkohan tän tarkoitus olla romanttinenkin lakan nimi?! O_o Ja aivan ehdottomasti ostospostausta kehiin!! Jee! Mä oon kaivannut saada nähdä jonkun oikein sekopäisen ostopostauksen, kun nykyään luvattoman moni on eksynyt maltillisuuden poluille...;)

eekku: Jeps! :)

Belegwen: No hyvät valinnat oot tehnyt! Mä ehkä niin odotin kovasti että tulee lakka nimeltä 'Summer' joka on heleänkeltainen tai vaaleanvihreä.. ja sitten kun sellaista ei tullut niin tartuin korvikkeeksi Sun Floweriin.

Nanne: Ne on ihania - niiltä ei taida voida välttyä? ;)

Tinkerbell: Sulla on malttia harkita hyvin hankinnat, tuleeko niitä tehtyä vai ei.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania ostoksia! Salt Water on tulossa mullekin heti kun sitä tulee lisää!

Emma kirjoitti...

Paz ja Summer Crush!!! Ooohhhh! Huutaa kesää :)

E-S kirjoitti...

Paula: Kiitoksia! Salt Water on kyllä kesän "suurin tulokas" eli ehdottomasti hankkimisen arvoinen. :)
Emma: Sopii kyllä huutaa kesää nuo nähdessään, kesämielellä ne on taannoin ostoskoreihini eksyneetkin. ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...