6. toukokuuta 2016

Orvokkikynnet ❀

Kesäkukat on nyt valloittaneet meidän takapihan, ja mun viimeisin kynsi-inspiraationikin tuli näistä kukkasista. Istutimme (siis mies istutti) yhteen laatikkoon neljää eri väristä orvokkia, jotka sopivat mielestämme hyvin yhteen. Kynsieni liukuvärjäys pohjatuukin nyt näihin vaaleankeltaisesta violettiin likuviin orvokkeihin.


Tein nämä kynnet eilen ennen nukkumaanmenoa, ja vasta tänään valokuvatessa huomasin että lakkauksesta puuttuu tyystin tuo orvokkien kirkkaanpana saturoiva keltainen väri! Noh.. kivat kynnet näistä tuli siitäkin huolimatta!

Liukuvärjäyksen keltaiset lakat ovat Zoyan Jacqueline ja W7:n Lemon Sorbet sekä violetti lakka on China Glazen That's Shore Bright. Kukat on leimattu vakkarimustallani Golden Rosen 35:lla ja kukkakuvio on Konadin m26 -laatasta. En tiedä näkyvätkö pienesti tupsuttelemani Essencen glitter-lakat kynsillä, mutta kärkipäässä on Julia- ja tyven puolella Only Purple Matters -lakkaa.


Musta on ihanaa valokuvata kynnet kukkien kanssa, ja näistäkin lakkauksista tuli otettua paljon hyviä kuvia. Nyt kun tämä kesäkukkasesonki on taas käynnistynyt, niin voimme jäädä jännittämään tuleeko mulla tehtyä myös meidän eri väristen orvokkien kanssa mätsääviä kynsiä.. :)


Ihanaa, aurinkoista viikonloppua!

5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Nämä on niiiiin hienot <3 ja orvokit on tosi nättejä kukkia :)

eekku kirjoitti...

Ihanat

Nanne kirjoitti...

Ihanan kesäiset lakkaukset ^.^

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Orvokit on kyllä kauniita, samoin lakkaus. Kesä ja kukkaset <3

E-S kirjoitti...

❁❁
Kiitoksia kommenteistanne Charming Nails, eekku, Nanne ja Sole/nailOxtail. :)
❁❁

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...