11. kesäkuuta 2016

Salt Water kynsillä suolaisen meren äärellä

Kesäloma on käynnistetty viikon reissulla kauniiseen Kroatiaan. Tartuimme miekkosen kanssa äkkilähtöön toukokuun vielä lämpiminä päivinä hieman miettien onkohan tarpeellista lähteä etelään lämmittelemään lomalla mutta Suomessa ei ilmeisesti enää kuluneella viikolla kelit hellineet, joten "auringonmetsästäjät" ovat tyytyväisiä reissuunlähtöratkaisuunsa. Makarskassa Adrianmeren rannalla päivälämmöt olivat aina sopivasti helteen puolella, ja ainoastaan kotiinlähtöpäivämme eilen alkoi harmaana ja sateisena.


Reissukynnet tein kotona lähtöä edeltävänä iltana, ja lähtökohtana lakkaukselle oli saada ehdottomasti sisällytettyä lakkaukseen uusi Picture Polish -lakka Salt Water. Päädyin liukuvärjäykseen, jonka päälle tein kimalteiset teräväkärkiset kolmiot teippejä apuna käyttäen.


Liukuvärjäyksen kaikki 3 lakkaa ovat Picture Polishin: violetti Allure, pinkki Wanderlust sekä ihana turkoosi jo mainittu Salt Water. Onnistuneessa liukuvärjäyksessä saan muuten välillä "lisäkiksit" siitä että ne on tehty saman merkin lakoilla, vaikka ei sillä periaatteessa ole mitään merkitystä lopputuloksen kannalta. Mutta vähän sama asia kuin se jos joku tykkää että alusvaatetuksen pitää olla ylä- ja alaosa samaa settiä, niin liukuvärjäyksessä mulle luo harmoniaa se että lakkojen tietää olevan samaa merkkiä. :)


Kimallekolmiot liukuvärjäyksen päällä on tehty KBShimmerin Diamond -lakalla. En ollut aiemmin tehnyt vastaavia ja olipa yllättävän hankalaa saada sirppikärkiä suhteellisen samankokoisiksi... Yksi kynsi piti ihan kokonaan uusia, kun siitä tuli niin erilainen kuin muista kolmion osalta.


Tällä kertaa mulla ei ollut reissussa mukana ainuttakaan lakkaa (kuten viimeksi), mutta itse asiassa aloin toivoa puolessa välissä reissua että vaihtomahdollisuus olisi sittenkin ollut! Olisin halunnut jotkin räikeät neon-kynnet. Oikean käden lakkausten alkaessa rumasti kulua kärjistään kävin jopa kyselemässä hotellin Wellness & Spa -osastolta manikyyrihintoja ja minkälaiset heidän lakkavalikoimansa olivat. Nuori treenattu herrasmies lähti oikein ystävällisesti näyttämään mulle heidän kauneussalongin lakat, jotka olivat mulle ihan tuntematonta merkkiä ja värivalikoima ei oikein innostanut useamman kympin hintaiseen manikyyriin... Päätin säästää sen summan kotiin - oikeutetusti uusiin lakkatilauksiin. ;-)

4 kommenttia:

salla kirjoitti...

Voi kun kaunis väriyhdistelmä! Mulle kotiutui Spring ja Salt water samassa paketissa ja mietin miten ne soveltuisi yhteen liukuvärjäyksessä, joten ehkä mun pitää testata kun ainakin näiden kahden kanssa tuo Salt sopii loistavasti :)

Heidi kirjoitti...

Ihanat värit oot yhdistänyt :)

E-S kirjoitti...

salla: Kiitoksia! Uskon että Salt Water sopii myös yhteen myös Springin kanssa.
Heidi: Kiitos paljon!

Riikka kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä kyllä! Ja saman päätöksen olisin varmaan mäkin tehnyt manikyyrin osalta, eihän nyt herranjesta voi päästää muita tekemään omia kynsiä! :D

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...