7. helmikuuta 2016

Hän joka matkustaa lakkojen kanssa


Huhuu, täällä ollaan taas! Ja mukava onkin palata pitkästä aikaa blogin pariin. :)


Olin juuri 2 viikkoa Thaimaassa ja reissua edeltävän viikon piteli sen verran kiirettä etten ennättänyt postata edes tammikuun ostoksia, vaikka se oli kyllä ajatuksenani. Vaikka blogista tuli nyt pidettyä irtiottoa niin lakoista ei - en kai olisi moiseen kyennytkään. Mulla oli matkalaukussa mukana kymmenkunta lakkaputelia, ja hotellihuoneen valaistu sängynpääty oli kuin suunniteltu niiden säilytystä varten! Voin vain kuvitella huonesiivojaamme ihmetelleen hotellivieraan ennennäkemättömän laajaa lakka-arsenaalia. ;D


Reissuunlähtökynsiin olin nähnyt vaivaa mutta en kuitenkaan esittele niitä erikseen omassa postauksessa, vaan ne näkyvät parissa kuvassa yllä^. Olin askarrellut glitter-kukkaiset decalit upouudella Messy Mansionin Decal Matilla. Liukuvärjäyksen tein Picture Polishin Chillax ja Forget Me Not lakooilla, glitter-lakka decaleissa on saman merkin Ariel's Tale. Kynsistä tuli ihan kivat ja ne mätsäsivät hyvin uusiin turkoiseihin biksuihinkin! Kärkikulumaa ilmeistyi kuitenkin aika pian, jolloin poistin kukkalakkaukset ja jatkoin lomaa yksivärisiä kynsiä tehden.


Mun ja miesystäväni lisäksi matkassa olivat myös mun vanhemmat. Välillä liikuimme yhdessä ja välillä erikseen Phuketissa. Päivän ensimmäiset treffit olivat usein aamiaisella hotellin avarassa ravintolassa, missä sitten suunniteltiin päivän kuviot. Minä ja miekkoseni ollaan auringonpalvojia ja me vietettiin useampi päivä ihan vain altaalla. Kyllä jonkin verran liikuttiin toki hotellilta muuallekin ja maininnan arvoinen on ehdottomasti alkumatkan kokopäiväreissu James Bondin saarelle. Isolla veneellä ajelu Andamaanienmerellä maisemia ihaillen, myös kanootilla ajellen, oli ehdottomasti hieno elämys.


Mä onnistuin lomallani nappaamaan myös ilmeisesti jonkin bakteerin ja sain aivan jäätävän turistiripulin. Marraskuussa kokemani vatsatauti oli kuin lempeä harjoittelukierros tätä reissusettiä varten, jossa en heti edes tajunnut mistä oli kyse sillä vaivani alkoivat erikoisesti edeltävänä iltana silmäsäryllä ja aamulla ennen vatsaoireita vielä lihassäryillä. Pakko oli lähteä illalla lääkäriin, ja kokemus oli vähintään opettavainen matkavakuutuksen hyödyllisyyden suhteen - sellainen minullakin siis onneksi oli, vaikka olen aina huolimattomasti ajatellut että mitäpä sillä tällainen "perusterve" mitään tekee... Ensimmäisen antibiootin jälkeen olo meni hetkeksi vielä aiempaa kauheammaksi, veikkaan siksi etten ollut ennen lääkärissä käyntiä tajunnut juoda nesteitä niin paljon että halkean ja nestehukka sai lihakset jo nykimään. Olin jo aivan varma että joudun vielä ambulanssilla sairaalaan tiputukseen mutta siitä olo onneksi lähti nousuun. Yhden lepopäivän jälkeen pääsin vielä vähän myös iloitsemaan lomakohteesta, ja kokeilemaan Karonin rannalla riippuliitoa!


Mä olin varautunut pienellä meikkisienellä siihen että äiti haluaisi matkalla liukuvärjäyksen kynsilleen, mutta sitä ei syystä tai toisesta tullut tehtyä. Hän viihtyi yksivärisissä kynsissä. Itselläni oli pitkän aikaa kynsillä Color Clubin neon-pinkki All That Razz (kuvissa yläpuolella), jonka jossain vaiheessa kuorrutin F.U.N Lacquerin Queenilla.

Loma oli onnistunut, ja tässä vaiheessa tuntuu jopa siltä että nyt on ihan kiva mennä taas töihin. :)

12 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Oi apua kun iski matkakuume! Mielettömän kuuloinen reissu sulla, varmasti oli kivaa! :) Sympatiat saat kuitenkin vatsataudista, todella inhaa että sellaisen pääsit nappaamaan :/ Onneksi kaikki meni kuitenkin hyvin ja olit suhteellisen pian taas tolpillani! :)

Ps. Huomaa muuten kivasti noista kynsikuvista pikkuhiljaa käsien ruskettumisen :D Ihanaa, mäkin haluan! Vitsit kun tulis edes se kesä, meinaan mihinkään etelänreissuun ei mulla ole pitkään aikaan varoja :D

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Mä en saanut kummallakaan Thaimaan reissulla vatsapöpöä mutta Intiassa kävi teholinkous, tosin siellä marssin vaan suoraan apteekkiin kulkematta tohtorin kautta ja sain myrkyt heti mukaani, illalla olin jo reerassa. Tiedä sitten mitä rotanmyrkkyä syöttivät mutta hyvin tehosi. Miten mä olen aina lomareissuilla ihan laiska lakkailijakin? Kääk. Ihania kuvia ja kaipaan tonne maisemiin <3

Sissi kirjoitti...

Ihania kuvia! Tervetuloa takaisin tänne räntäsateeseen... :P

Fani kirjoitti...

Oijoi! Jos nyt olisi mahdollista niin lähtisin itsekin ulkomaille! <3

Nanne kirjoitti...

Tervetuloa takaisin ^.^ Kuvista päätellen (myös instassa vilahtaneet kuvat) teillä on ollut ihan huippu reissu! Onneksi vatsatauti ei saanut siua kunnolla kaatumaan. Todella nätit noi siun reissuunlähtökynnet ♡

Tintti kirjoitti...

Tervetuloa takaisin Suomeen! Ihania valokuvia matkasta ja myös kynsistä. Harmi että turistiripuli pääsi iskemään, mutta onneksi olo alkoi paranemaan ja pääsit vielä liitelemään :).

Enail kirjoitti...

Voi, kelpaisi itsekin siemailla drinksua palmun alla :) ihanaa että noinkin monta lakkaa mahtui matkalaukkuun mukaan maailmalle.

Kaisa kirjoitti...

Ihania reissukuvia!
Miinusta ripulille, plussa hyvälle lakka-arsenaalille!

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Hah haa, ihanaa jos vaatimattoman päivetykseni huomaa kynsikuvista :D Mä jään ihan kakkoseksi rusketuksessa miesystävälleni, joka on aina paljon "pavumpi" kuin minä (ja itsehän myös suojaudun häntä paremmin). :D

Sole/nailOxtail: Luin juuri taudissa googlesta että muka jopa 80% viikon Thaimaassa viettävistä ihmisistä saa vatsataudin. Aika iso prosentti... Toivottavasti sitä uskaltaa vielä matkustella tulevaisuudessakin. Thaikuissa on kyllä ihania rantamaisemia, niitä ihailisi mielellään aina uudemmankin kerran! :)

Sissi: Kiitos, kieltämättä tässä harmaudessa on jotain kovin kotoista... :)
Fani: Ymmärrän! Mäkin voisin lähteä pian vaikka uudestaankin.. ;)

Nanne: Kiitos! Ei se onneksi kokonaan nujertanut, vaikka verottikin voimia loppulomasta. Vastoinkäymisistä huolimatta kiva oli matka! :)
Tintti: Kiitoksia! Jep, näin kävi...

Enail: Hihih, lomaluksusta... Lakatkin pääsivät näkemään vähän maailmaa. :)
Kaisa: Kiitoksia! =)

eekku kirjoitti...

Voi ei vatsapöpö ei kivaa mutta muuten kivalta kuulosti

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oi miten ihania kuvia! Mä en kyllä millään jaksais raahata lakkoja mukaan lomalle :D

E-S kirjoitti...

eekku: Näinpä juurikin.
Tinkerbell: Hahhah, kiva jos tykkäsit! :)) Lakoissa oli kyllä oma pakkaamisensa, en uskaltanut ihan vain heitellä niitä matkalaukkuun...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...