14. tammikuuta 2016

ILNP flakies-ihastelua (vol. 3)

Nyt kun kynteni ovat tällä hetkellä lyhyessä mallissa ja hieman reunoista kärsineet, eivätkä lakkailutkaan ole aina sujuneet niinkuin tahtoisin niin on ollut hyvä hetki väsätä postausta blogiin viime kesän lakkakokeiluista mökin laiturilla. Ja aika herkullisia lakkatapauksia tässä postauksessa onkin, nimittäin ILNP Ultra Chrome Flakies -lakkoja, joita oli mökkireissullani matkassa 4 eri väriä. (Vastaavasti olen esitellyt ILNP flakies-kaunokaisia blogissa jo viime huhtikuussa ja tammikuussa.)


Tämän postauksen kaikissa kuvissa ILNP-lakat menevät vasemmalta oikealle järjestyksessä Cold Fusion, Paradox (H), Success ja Supernova. Vailla tarkempaa mielikuvaa asiasta väittäisin että flakies-glittereiden alla oleva kesäisen vihreä lakka on KBShimmerin For Sail By Owner, joka näyttäisi niihin aikoihin ainakin olleen kynsilläni.. :)


Jestas että nuo duochrome-flakiet nyt taas kuvia ihastellessani näyttävätkin komeilta! Olin totta puhuen jo ihan unohtanut nämä lakat kesän jälkeen, mutta nyt taas innostuin näiden olemassaolosta. Lempparini tästä nelikosta on ehdottomasti Success, jossa vivahtaa vihreän seassa kauniisti hieman ruusunpunertavaa väriä. <3


Jos tämän postaus ihastutti niin kannattaa käydä jatkoilla Lucy's Stashin blogipostauksessa, jossa löytyy aiivan ihania kuvia useista eri tavoista yhdistellä keskenään Ultra Chrome Flakies lakkoja. ;)

7 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Oi että miten hyvältä nuo lakat näyttävät! Niiden päälle vielä jotain mustaa leimaa, niin awot!<3

eekku kirjoitti...

Ihania

Nanne kirjoitti...

Kyllä muuten näyttävät hyvältä! Mie niin halluisin tuon Supernovan ♥

Anni kirjoitti...

Upean näköisiä! *_*

Nena Sofia kirjoitti...

Voih nää on kyllä niin ihania! Etenkin juuri Success ja Paradox ♥♥

Enail kirjoitti...

Ihana väriyhdistelmä :)

E-S kirjoitti...

Fani: Kiitti hyvästä vinkistä! Mulle ei olisi tullut mustalla leimaaminen heti mieleen, mutta se kyllä sopisi tähän. :)
eekku: Toden totta!
Nanne: Eikös näytäkin! Voipi olla että laitan omani myyntiin, niin sievä kuin se onkin.. ;) ;)
Anni: Kyllä! =)
Nena Sofia: Mulla samat lempparit! :))
Enail: Kiva että tykkäät!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...