6. tammikuuta 2016

OPI: Starry-Eyed for Dear Daniel

OPI:n vuoden 2016 ensimmäinen julkaisu kantaa nimeä Hello Kitty ja kokoelman lakat ovat pääpainotteisesti cremejä ja kallistuvat värimaailmaltaan paljolti vaaleanpunaisen suuntaan. Itse en ole Hello Kitty -brändin fani mutta OPI:n lakkajulkaisujen kylläkin, joten aina näistä julkaisuista jotain houkuttelevaa löytää itselleen.. ;) Nytkin tilasin 2 mieluisimmalta vaikuttavaa lakkaa, joista heti kokeiluun pääsi pinkki-glitterinen Starry-Eyed for Dear Daniel.


Lakkasin 3 kerrosta Starry-Eyed for Dear Danielia; sillä sain mielestäni sopivan peittävyyden. Tykkään kovasti lakan runsaasta glittermäärästä ja siitä että lakka ei kuitenkaan jää rouheapintaiseksi. En voi välttyä vertaamasta tätä lakkaa OPI:n DS Tourmalineen, joka on paitsi toki vaaleamman punainen pohjaltaan niin myös mielestäni jotenkin aneemisempi kuin Starry-Eyed for Dear Daniel. Tämä on ehdottomasti koko Hello Kitty -kokoelman jalokivi. Oletteko samaa mieltä? Ja oletteko jo muuten päässeet tutustumaan kokoelman lakkoihin?

9 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Näyttääpäs upealta lakalta! Olen kyllä kuvat plärännyt netissä läpi, mutta mikään lakka ei erityisemmin herättänyt mielenkiintoa. Nämä kuvat nähtyäni taisin kyllä sittenkin löytää jotain kivaa kokoelmasta. :D

Malle kirjoitti...

Mä vähän hipelsin näitä ebayssä, mutta tää oli ainakin tutuilta myyjiltä loppu. Pitää vielä pohtia josko jonkun tilaisi. Olis tuo pullo niin ihana kokelmassa :).

Nena Sofia kirjoitti...

Voi vitsit se on nätti! ♥ Mä ohitin koko kokoelman jotenkin, kun sen puhuttiin olevan niin tylsä niin jäi sitten tutkimatta :D Nyt alkoi kyllä tämä houkuttelemaan :)

Fani kirjoitti...

Mä taas ihastuin tähän kokoelmaan täysin. <3

Nanne kirjoitti...

Mie en ole kovinkaan edes perehtynyt tähän kokoelmaan, kun miulla on hieman mennyt maku OPI:n kokoelmiin, koska välillä tuntui että ne ei julkaise enää mitään uutta... Mutta tää on kyllä nätin näköinen lakka ♡ Ehkä miun pitää alkaa tutustuun tähän kokoelmaan tarkemmin ;)

SΔRΔGΔLΔXY kirjoitti...

Tarkotus olis ostaa jotain tästä kokoelmasta (haluaisin kaiken, mutta en viitsi tuhlata niin paljon rahaa :D), mutta en oo vielä päättänyt mitä. Ajattelin mennä livenä näitä hypistelemään ja tehdä sitten päätöksen :)

eekku kirjoitti...

Nätti lakka

E-S kirjoitti...

Anni: Kiitos ja anteeksi!;D Kiva kuitenkin kuulla jos kuvat antoivat positiivisen säväyksen.
Bunnytailnails: Ehkä säkin vielä löydät jotain kivaa Hello Kittystä. Mulla on tätä nykyä sellainen ajatusfiksaatio että mm. juuri OPI:lta haluan joka kokoelmasta vähintään yhden ikäänkuin muistoksi hetkestä... Ikäänkuin matkamuisto, mutta kuitenkin sellainen lakkailijan "hetkimuisto". :D

Nena Sofia: Suosittelen lämpimästi kaikille, jos väri vain miellyttää! Lakka on oikein kiva. :)
Fani: Hih, mitkäs kaikki sä oot mennyt/meinaat hankkia näistä? ;)

Nanne: Tosi on että OPI julkaisee enimmäkseen samaa vanhaa, ja myyntivoima piilee nimenomaan kokoelmien ja lakkojen nimien vaihtuessa. Onhan nyt esim. vanha Need Sunglasses ihan eri kuin Jaska Jokusen kokoelman Good Grief!... ja sama keltainen myy jälleen! :)

SΔRΔGΔLΔXY: Mä muuten mietinkin että sinä jos kuka olisit ehkä Hello Kitty -fani, ja onkin hyvä homma perehtyä huolella niin ei ehkä tarvitse kaikkia hommata?! ;)
eekku: Eikös! :)

Fani kirjoitti...

Musta tuntuu, että en edes halua sanoa sitä ääneen. :D Eli voit jo päätellä siitä? <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...