11. marraskuuta 2014

China Glaze swatch spam no. 2

Lakka-swatcheja pukkaa! Tarjolla on pitkästä aikaa China Glaze merkkiä, joita spämmäilin viimeksi helmikuussa. Postauksen lakat ovat nyt ihan mistä sattuu kokoelmista, joilla olen puolen vuoden sisällä tullut lakkailleeksi.

100 Proof Pink:
100 Proof Pink kuuluu jo vanhempaan China Glaze tuotantoon, Tequila Toes kokoelmaan. Hän näyttää hyvälle, mutta haisee pahalle. Kuten kuvastakin saattaa nähdä niin lakka on kuvattu viime kesän auringonpaisteessa (mitä mulla tulikin oitis ikävä). Ajankulumisesta huolimatta muistelisin pärjänneeni lakan kanssa parilla kerroksella.

Electric Lilac:


Speciality kokoelman violetti glitter-unelma Electric Lilac näyttäytyy tässä otoksessa hieman kelmeässä auringonvalossa, mutta on siitäkin huolimatta kaunis yksilö. Ihastuin lakkaan tannoin hurjasti Sonnen blogissa, ja sitten oli pakko hommata tämä itsellenikin! Kuvassa on Lilacia pari kerrosta, mutta näin yksinään käytettynä tarvitsisi ehkä vielä 3. kerroksen.

Friends Forever, Right?:
Tänä syksynä julkaistusta The Giver kokoelmasta hommasin useamman lakan itselleni. Näistä yksi on Friends Forever, Right?, jonka lähes valkoinen väri kallistuu hennosti vaaleanpunaiseen. Kuvassa lakkaa on pari kerrosta, ja tältä pohjaltahan syntyi taannoin eräs tähdellinen keikkalakkaus. :)

Intelligence, Integrity & Courage:

The Giver kokoelmasta löytyy myös tällainen murrettu harmaanvihreä lakka nimeltään Intelligence, Integrity & Courage. Pari kerrosta riitti peittävyyteen. Tämä on sarjassamme niitä lakkoja, joita on helppo katsoa ja sopii sävynsä puolesta mainiosti minun kynsille, mutta eivät silti aiheuta mitään suurempia ihastuksenhuokauksia.

Bottoms Up:
Kesän 2013 Sunsational kokoelman rehvakkaasti nimelty Bottoms Up on eittämättä herkullisen värinen lakka, mutta ei kuitenkaan meikäläisittäin se kotoisin sävy kynsillä. Parilla kerroksella muistaakseni pärjäsi, mutta lakan kanssa joutui pikkuisen testaamaan kärsivällisyyttään sillä ei tämä ei tainnut olla mikään kiltein levitettävä.

Glitter All The Way:
Kahden vuoden takaisen Holiday Joy kokoelman Glitter All The Way näyttää nyt taas mun silmääni niin hyvälle että ihmettelen miksi ihmeessä möin tämän pois..?! Mikroglitterien väritys on todella jouluisa, sieltä löytyy vihreää, keltaista, punaista ja violettia. Lakka on siis kirkaspohjainen ja kuvassa lakattu erään pinkin lakan päälle.

Scattered & Tattered:
Glitz Bitz 'n Pieces kokoelmasta (2013) hommasin yhden lakan kokeiluun, joka on siis kuvassa näkyvä Scattered & Tattered. Tikku-glitteristä huolimatta tätä voi sanoa ihan kivaksi tapaukseksi - joskaan tämä ei mitenkään hätyyttele lemppari-glitterlakkojeni sijoja.

Mahoganie:
Speciality kokoelman mehevänruskea Mahoganie tässä moi! :) Aivan ihana, pikkuisen punertava lakka hopeisella glitterillä. Muistaakseni pari kerrosta kynsillä kuvassa.

Elfin' Around:
Vuosi sitten Happy Holiglaze kokoelman shimmerinen oranssipunainen Elfin' Around näyttää kuvassa taas hirmu kivalta, vaikka ei kynsillä siltä tuntunutkaan. Ehkä se on tuo orasteleva joulumieli, joka saa mut taas suotuisaksi punaisia kynsilakkoja kohtaan... Tämän lakan peittävyys toteutui muistaakseni aivan mainiosti parilla kerroksella.

Capacity To See Beyond:
The Giver kokoelmasta mahtuu samaan postaukseen vielä kolmas lakka, turkoosinsininen Capacity To See Beyond, jonka väri on kerrassaan ihana. Tämä taisi kaivata kolme kerrosta eli oli hieman ohut koostumukseltaan, mutta ehkä sellaisen voi antaa anteeksi noin kauniin värin takia?

Tämän postauksen myötä toivottelen kaikille jo oikein mukavaa pikkujoulusesonkia! :)
Olin suunnitellut ajastavani blogiin reissuni ajaksi erään teemaviikon, joka on ollut mielessäni jo useamman kuukauden, mutta en harmillisesti ole ehtinyt tehdä haluamiani postauksia. Näin ollen blogi hiljenee nyt pariksi viikoksi, ja teemaviikon toteutus jää odottelemaan vuoroaan.

9 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Aivan ihania kaikki, Bottoms upin myötä alkaa kaivata kesää ja neonpinkkejä kynsiä!

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Kauniita lakkoja! Bottoms Up kyllä näyttää kaikista kivoimmalta, saattasin haluta ton! :D

LauraKatarooma kirjoitti...

The Giver- kokoelman lakat on kyllä mun mieleen. Varmaan pakko hankkia noita ittelle jossain vaiheessa!

Nena Sofia kirjoitti...

Tosi hyödyllinen postaus näin aloittelevan kynsibloggaajan näkökulmasta, kiitos! Ihania ovat kaikki lakat :)

Liisa kirjoitti...

Capacity To See Beyond on ihan mun värinen <3

Fani kirjoitti...

Näistä omistanki jo 4 ja kaksi menivät suoraan himotuslistalle ( Electric Lilac & Mahoganie ) <3

E-S kirjoitti...

Kiitti kommenteista, tytöt, ja kuulemisiin! :))

Mipsukka kirjoitti...

Minä taas tykästyin tuohon Intelligence, Integrity & Courage -lakkaan kovastikin! :D Simppeli ja rauhallinen, mutta mielestäni todella ihana. :)

E-S kirjoitti...

Mipsukka: Se on nätti valinta! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...