30. marraskuuta 2014

Back in business & kuukauden lakat

Hu-huu... it's me - pitkästä aikaa! Palasin kotiin maapallon toiselta puolelta eilen, ja olo on edelleen vähän pöllähtänyt, näin ilmavasti kuvailtuna. Tänään olen purkanut matkalaukut, siirrellyt kuvia koneelle, pessyt pyykkiä, selaillut blogeja sekä sekä koittanut orientoitua ajatukseen töihinpaluusta. Australian matka oli kyllä kerrassan huippuelämys, ei voi muuta sanoa! Matkailu avartaa ja virkistää mieltäni kerta toisensa jälkeen, ja tuntuu edelleen uskomattomalta miten kaukana oikeasti olinkaan. Kohdemaan etäisyys Suomeen konkretisoitui puuduttavasti parilla peräkkäisellä 10 tunnin lennolla mennen tullen, mutta siitäkin huolimatta kyllä kannatti matkustella. Blogia ajatellen puntaroin tässä vielä tekisinkö reissusta yhden vai kaksi postausta, ja millaisessa mittakaavassa.. Pelkästään reissun ostoksista voisin luritella pitkät pätkät; kukkaronnyörit olivat löyhällä ja kynsilakkojakin tarttui jokusia matkaan. :)

Marraskuu täytyy tuttuun tyyliin sinetöidä perinteisellä kuukauden ostosten esittelyllä (- poislukien tässä kohtaa vielä reissuhankintani). Kotona mua odotti eilen palatessani 2 somaa postipakettia, jotka jaksoin sentään avata vaikka matkalaukkuihin en jaksanut koskea enää kyseisenä iltana. Olin alkukuusta pistänyt tilaukseen tällaisia ihanuuksia:

Zoyan Binx, Harper ja Muse on houkutelleet mua jo niin pitkään että nämä voisi laskea jo hyvin harkiten tehdyiksi ostoksiksi. Ja kauniitahan ne ovat! Color Clubin syysuutukaisista tilasin Under Your Spellin ja Concrete Junglen.

Zoyan Magical Pixie Dust -arsenaalini sai vahvistusta Imogen ja Arlo sävyistä, ja lisäksi hieman harvinaislaatuisempi mattalakka Harlow saapui luokseni. China Glazen joulukokoelmasta kotiutin pari lupaavalta vaikuttanutta sinistä, December To Remember ja Feeling Twinklyn.

Mitäs täällä on tapahtunut viime aikoina?! Joko joulumieli on saapunut lakkaharrastajien keskuuteen? Jos on niin jakakaa ihmeessä sitä minullekin; yhtään ei sisäinen kello tahdo uskoa että huomenna on jo joulukuu! O_o

5 kommenttia:

Fani kirjoitti...

Oih! Ihania lakkoja kaikki! Noista suurin osa löytyykin jo täältä ja muutama sama on matkalla. :)

Nena Sofia kirjoitti...

Tervetuloa takaisin, mahtavia ostoksia sait ennen lähtöä tehtyä! Uskomattoman ihana tuo Harper <3 ps. Joulufiilis uupuu multakin, toivottavasti saisi siitä pian kiinni :/

E-S kirjoitti...

Fani: Nää on kyllä kaikki kaunokaisia - hyvä että sultakin löytyy. ;)
Nena Sofia: Kiitos paljon! :) Jäämme siis kumpikin vieläodottelemaan joulumielen saapumista..

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Vau mitä lakkoja! Tais pari päätyä mun ostoslistalle ;D

E-S kirjoitti...

Tinkerbell: Jos näistä shoppailit, niin varmasti hyviä valintoja. Mitäs tilasit? :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...