8. marraskuuta 2014

Australian eukalyptuspuu on kotini

Australian Devil Me Do It! Eiii, vaan siis tietenkin Tasmanian Devil Made Me Do It - sehän se on eräs OPI:n vanhan Australia-kokoelman reippaanpunainen sävy!! ;) No joo, pahoittelen jos joku johtui harhaan näistä alkuvirkkeistäni sillä kyseistä lakkaa mulla ei ole... Mutta Aussi-henkiset kynnet kylläkin:


Kynsien kaikki kuvat ovat peräisin MoYou London Tourist 19 laatalta. Etusormen lisko ja keskisormen kenguru ovat suoraan kynnelle leimattuja, mutta koala on tehty siirtokuvana ensin leivinpaperille. Tuosta koalasta tulee muuten mieleen vanha lasten TV-piirretty Vili Vilperi, jonka alkutunnarista postauksen otsikkokin on. :D


Tämä lakkaus symboloi ajankohtaisesti mun kasvavaa matkakuumettani, koska ensi viikolla minä ja äiti lähdetään Australiaan!! Onhan tätä jo muutama kuukausi odoteltu, ja nyt reissu on enää muutaman yön päässä. Tykkään toki myös kotimaan matkailusta, mutta ulkomaan matkat saa vielä jotenkin eri tavalla mun sydämen läpättämään ihastuksesta. Tällä kertaa jännitystä lisännee sekin että reissu suuntaa noin mahdottoman kauas, ja matkaa tehdään yhteen suuntaan noin vuorokauden verran. Sydämen läpätystä tietysti aiheuttaa myös se että pääsemme pitkästä aikaa näkemään siskoani, joka on majaillut mainitulla mantereella jo keväästä alkaen. (>^.^)> <(^.^<)



Alla on käytössä olleet lakat, joista monet on olleet aiemminkin kynsilläni, mutta upouusi Colors By Llarowen Holiday Road ja messuilta ostamani Zoyan Mitzi pääsivät nyt ensi kertaa mukaan lakkaukseen. Kuvasta itse asiassa puuttuu OPI:n Don't Speak Pure 18K Gold, jolla lakkasin ainoastaan pikkurillien liukuvärjäysten päälle kevyen kuorrutuksen. Yllätyin loppujen lopuksi, kuinka hienon värimaailman onnistuin valitsemaan lakkaukseen - sopii mielestäni hyvin Australia-kynsiin! :)


I must say a few words in English, too, since these are by far one of my favourite nails of all times. And I am nothing but pleased if anyone should pop in here in search of Australia themed nails - just like these are. I made this manicure in a huge excitement just before my trip to Australia, which is far far away destination from here where I live, Finland. Koala bear nails are self-made stamping decals and other pictures are just regular nail polish stamping. I really love how these nails turned out. They describe the Aussie nature's colours so well. :)

15 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Oi kuinka ihanan värikkäät ja inspiroivat kynnet, näitä näkee harvoin! <3 hyvää matkaa muutes, toivottavasti tulee onnistunut reissu! :)

rose86 kirjoitti...

Ihanat! :) Alkoi välittömästi soida päässä tunnari ku luin otsikon, sen verran tuli muksuna katottua :)
Oi, ausseihin! Mua kans kiehtois joskus päästä sinne, uusiseelanti ois toinen kiinostava siinä vieressä. :) hauskaa matkaa!

Liisa kirjoitti...

Ihaaanat <3 Vili Vilperi ei kyllä lukeutunu mun suosikkisarjoihini penskana, mutta tossa se näyttää kyllä söppänältä ;D

Annie kirjoitti...

Oi että, aivan ihanat kynnet ja sopii teemaan aivan loistavasti! :) Mukavaa matkaa, tulee varmasti ikimuistoinen reissu! Australiaan haluaisin vielä itsekin matkustaa, ehkäpä sitä joskus vielä pääseekin. :)

Sissi kirjoitti...

On hienot! Ihan mahtavaa matkaa, varmasti upea kokemus!

Satu kirjoitti...

Vou tosi onnistuneet kynnet ja ihanan väriset! :) Oii määki haluaisin Australiaan! <3

Nanne kirjoitti...

Aivan mahtavat Australia -kynnet! Todella upeasti onnistuneet ^.^
Kyllä näillä nyt kehtaa reissuun lähteä, oikein mukavaa matkaa :)

Miulla pisti silmään toi Colors By Llarowen Holiday Road:n kauneus, oletko tehnyt siitä swatch postausta? Jos et niin voinko toivoa sellaista? :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Nää on mahtavat! Varsinki tuo koala on jotenki niin mahottoman söpö... <3

Kata kirjoitti...

Hienot kynnet, ja varimaailma sopii myos naamaani, koska oon ihan vihreana kateudesta! Hyvaa matkaa, reissupostausta odotellessa! : )

Xalla kirjoitti...

On kyllä todella ajankohtaan hyvin sopivat kynnet, jos noista ei tule Australia mieleen niin ei sitten mistään! :) Tosi hauskat kynnet :)
Oikein hyvää matkaa teille! :)

Fani kirjoitti...

Vili vilperi, kun pistää rosvot aisoihin niin pääsee kotiin takaisin lalllaaa. :D Mun lemppari lastenohjelma! :D Kynnet on aivan täydelliset, ei niistä voi oikein muuta sanoa!

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Tuplakiitokset, ihania kehuja!!<3
rose86: Kiitti! Mulla on soinut Vili Vilperi jo muutaman viikon päässä aina silloin tällöin, joten nyt sitten pistin ikäänkuin vahingon kiertämään. ;)
Liisa: Thanks! No mutta aika kultaa muistot ja Vilikin näyttää entistä suloisemmalta! ;D

Annie: Kiitos kaunis! Aika uniikkia kyllä lähteä sinne asti. Toivottavasti pääset sinäkin vielä joskus!
Sissi: Kiitos paljon!
Satsuli: Kiitoksia!

Nanne: Kiitti kiitti! Holiday Road kotiutui mulle aivan vastikään, joten sen ensiesiintyminen oli blogissa juurikin nyt tässä postauksessa. Toiveita otetaan aina vastaan, joten koitan muistaa palata asiaan matkan jälkeen. :)
Katarooma: Kivaa että tykkäät!

Kata: Hah hah haa, mä oon pahoillani sun naaman puolesta.. :DD Jonkinsorttista reissupostausta voisin kyllä väkertää blogin puolelle, kiitti vinkistä!
Xalla: Kiitos!! :)
Fani: Kiitoksia! No niin, sulle ainakin saatiin se rallatus soimaan päähän... :DD

SaraGalaxyy kirjoitti...

Ihanat kynnet ja hyvää matkaa! ^__^ ♡

eekku kirjoitti...

Söpöt ja ihanaa matkaa

E-S kirjoitti...

Kiitos paljon, Sara ja eekku! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...