14. helmikuuta 2013

Ostoxet kuin Ystixet ♥

Tällä viikolla on taas postiluukku kolissut parina päivänä sillä parhaalla mahdollisella tavalla eli lakkapostilla. Tämän maininnan perään on heti kyllä vähän kehuttava itseäni siitä että en ole yli 10 päivään tilannut mitään. Voi kuitenkin olla että tämä hyvä ostamattomuus-putki menee rikki jo huomenissa... :D

Aloitetaanpas räväkästi aika kovalla jutulla, nimittäin OPI:n Sparkle-icious -lakalla, joka kuuluu vanhaan Burlesque -kokoelmaan. Ebayssä tämä herkku oli tarjolla alle 20€:lla postikuluineen päivineen, joten en yksinkertaisesti voinut olla ostamati. Jo ennen lakan saapumista tein kyllä "kuinka tunnistaa feikki-opi" hakuja googlella ja vastaukseksi saamani tunnistusohjeet olivat äkkiseltään melko kaikenkirjavia. Mieleenpainuvin maininta oli sudin varressa oleva materiaaliin kaiverrettu "OPI"-teksti, joka kielii originelliudesta ja joka meikäläisen lakasta vaikuttaisi puuttuvan... Ebayssä feikkien myyminen ja tahtomattaan myös ostaminen on helppoa, mutta paremman tiedon puutteessa ajattelin antaa itseni pitää ostamaani lakkaa aitona. Pullo ja sisälmys näyttävät niin hyviltä, joten antaa kauneuden pyhittää keinot:

Samana päivänä saapuivat myös ihanan ihana Orlyn Too Fab, joka ostoksena oli pitkällisen harkinnan tulos ja kohdallani edullisempi vastine OPI:n The man with the Golden Gun -lakalle (jota en todella raaski hommata). Orlyn kaveriksi nappasin samaan pakettiin pari Nubaria, koska lisätuotteita saa monilta myyjiltä aina pienemmillä postikuluilla ja Nubarit ovat osoittautuneet varsin miellyttäviksi lakoiksi. Violet Sparkle ja Emerald olivat siis lähestulkoon ilmaisia..:


Tiedättekö tunteen kun aikaisen aamun ja pitkän työpäivän jälkeen saapuu kotiin ja keittiön pöydällä on paketti ja vieressä istuu mies heristämässä sormeaan sen merkiksi että "mitä sitä on taas tilailtu"..? Noh, minulle tilanne on jo hyvinkin tuttu ja kaiken lisäksi usein aika hauska hetki. Sormen heristelyn takia joudun aina väkisinkin sitten paketin avattuani kysellä mieheltä että "niin mikä sun suosikkilakka on näistä" tai "millä lakataan ensin..." :)
Nyt sain 4 ihanaa Zoyaa (- määrä johtui taas ensimmäisen lakan jälkeen vähenevistä postikuluista muiden kohdalla): Zara, Lotus, Faye ja Charla.  ♥♥♥♥Sydämellistä Ystävänpäivää kaikille lukijoilleni -
mua ilahduttaa kovasti että blogini kiinnostaa teitä. :)

Ja iso kiitos vielä Ellulle Pilvihattaraa-blogissa ylläolevasta tunnustuksesta! Tämäkin lämmitti kovasti mieltä. :)

7 kommenttia:

Bambi kirjoitti...

Oi Sparkle-icious, se on aivan liian ihana!

Mä muuten eka säikähdin omastani että se on feikki, kun en löytänyt sitä Opi-tekstiä just siitä sudista. Mutta sitten joku kerta tutkailin tarkemmin ja pudistin sutia topsipuikolla niin sieltä löytyikin se teksti! Glitterit jotenkin onnistui omassani ainakin peittämään sen tekstin aika täydellisesti.

eekku kirjoitti...

Ihania ostoksia ja ihanaa ystävänpäivää

E-S kirjoitti...

Mullakin on Sparkle-iciousin sudissa jonkin verran hilettä kuorrutteena mutta sen verran mitä läpi näkee, niin OPI-tekstiä ei harmillisesti kyllä näy. Voi olla että jos vielä epätoivo iskee, niin putsaan kanssa varren perusteellisesti joku päivä!
Ostitko Bambi omasi myös Ebaystä? Jos kyllä, niin oliko myyjällä jo myyntikuvissa jotain todisteita/viitteitä aitoudesta?

Bambi kirjoitti...

Ostin omani myös Ebayista, tosin hintaa oli postikuluineen 30 dollaria, eli vähän kalliimmalla. Mitään muuta viitettä aitoudesta ei ollut, mutta myyjällä oli oma ottamat kuvat tuotteista ja on muutenkin tunnettu ja kehuttu myyjä. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä tuolta saa. Pääni kyllä pistäisin pantiksi, että tuo omani olisi aito :)

E-S kirjoitti...

Joskus kyllä varmasti nuo hinnatkin voivat puhua hieman aitoudesta, jos myyjä sattuu olemaan tietoinen lakkojen HTF- ja VHTF-arvoista. Senkin puolesta epäilen että omani ei välttämättä ole aito... en ole vielä putsannut sudin vartta tarkistaakseni. L:)

E-S kirjoitti...

TÄNÄÄN putsasin Sparkle-iciousin sudin varren ja kyllä siellä lukee hennonhennolla printillä OPI, vaikka Thulianin blogista juuri lukemieni vinkkien (http://thulianinwonderland.blogspot.fi/2013/02/miten-tunnistaa-feikki-opi.html) perusteella tuonkaan ei ole tae aitoudesta...
Mutta kovan silmittelyn perusteella väittäisin omaani aidoksi! :)

Bambi kirjoitti...

Kyllä mä luulen, että toi sun omasi on aito! Mulla tosiaan oli haastetta kans löytää se OPI teksti ja muutkin kaikki viittaa, että oot löytänyt vain todellisen löydön Ebayista ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...