3. helmikuuta 2013

Zoya: Zuza

Voisi todeta että "Zoyaa pukkaa" - niinkuin joku tuolla Facen kynsiryhmässä nokkelasti keksi. :)
Lakkasin nimittäin toissapäivänä kynteni ekaa kertaa Zoyan lakalla. Kyseessä oli Zoyan kesän 2012 Surf Collectionin helmi (ainakin minun mielestäni) nimeltään Zuza. Ihana trooppinen turkoosi shimmerillä! Jos tuo kyseinen surffikokoelma kiinnostaa enemmän niin Scrangien blogissa löytyy laadukkaat swatchit. Kyllä sieltä mullekin vielä pari muutakin lakkaa kelpaisi... :)


Se on jännä miten eri merkkisten lakkojen levittyvyys tuntuu usein erilaiselta, vaikka luulisi ettei kynsien lakkaamisesta nyt niin monenkirjavia tuntoja voisi repiä... Jotenkin tämän Zoyan levitys tuntui taas ihan uudenlaiselta! Suti oli pieni ja kapea. Lakka itse levittyi hyvin, ei liian juosten, eikä liian tahmeasti. :)

Lähdin näissä kynsissä yön selkään töihin ja aamuyöstä huomasin lakkojen alkavan repsottaa reunoistaan. En tiedä miksi, mutta ainut selitys jonka keksin olisi desinfiointiaine... En kestänyt moista repsotusta, vaan repäisin kaikki irti ja yllättävän hyvin lähtivätkin kaikki muut paitsi ihan kärjet sekä oikean käden peukalo, joka ei repsottanut lainkaan. Se oli helppo lakkojen poisto!


2 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Olipas outo ilmiö

E-S kirjoitti...

No älä muuta sano! Mulla oli kahta eri aluslakkaa, yhden kerrokset kumpaakin, tuon Zoyan alla mutta ei kai sillä voi olla vaikutusta tuohon irtoamiseen...

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...