20. lokakuuta 2018

Leimattua raitaa ja moniväri-flakieta

Mun pitää tunnustaa että mulla on ikävä kynsibloggailun kulta-aikaa. On harmillista että oma lakkailuni ja bloggailuni ovat nyt hiipuneet - kuten on käynyt monelle muullekin kynsiblogille. Pidän nimittäin edelleen erityisesti juuri blogeista enemmän kuin vaikkapa Instagramista, joka omalla kohdallani on ollut ikäänkuin kynsiblogijulkaisujeni sivuhaara.


Näistä kynsistä on vierähtänyt jo pari kuukautta; nämä kynnet olivat mulla eräillä synttäreillä vielä aiemmin kuin viimeksi blogissa julkaisemani hääkynnet, jotka halusin saada julkaistua oikeaan aikaan. Tämän postauksen raitalakkaukset eivät tuntuneet niin aikaan sidotuilta.
Kynsillä alinna on KBShimmerin melko läpikuultavaa Hakuna Moscato lakkaa. En muista enää varmaksi lakkasinko jonkin neutraalin ja peittävän lakan sen alle vai kerrostelinko sitä vain runsaasti yksinään. Joka tapauksessa Hakuna Moscaton päälle leimasin mustat raidat DRK-C laatasta. Lopuksi töpöttelin päälle ILNP Ferris Wheel moniväristä flakie-lakkaa. :)


Mulla on bloggailun hiivuttua jäänyt pitkältä ajalta esittelemättä ostamani lakkauutuudet, mutta radiohiljaisuudesta huolimatta niitä on tullut edelleen osteltua epäsäännöllisen säännöllisesti. Uusimpina ostoksinani pöydän reunalla nököttelevät ILNP:n Funhouse, Hi-fi,XO, Victoria ja The Harpist sekä Picture Polishin Sage, Forest ja Foxy. :)

6 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat kynnet, hauska toteutus! Joo eipä se Insta todellakaan ole sama asia, ei sen postauksiin syvenny ollenkaan vaan painelee sydäntä summanmutikassa. Blogipostaus tulee luettua ja kommentoitua, kännykällä se on Instassa liian vaikeaa. Moni on siirtynyt Instaan joten seuraaminen on sitten omalla kohdalla hiipunut.

Mimosa kirjoitti...

Kyllä sitä on itsekin huomannut, miten lukulista vaan kutistuu ja kutistuu. Tänä vuonna olen poistanut varmaan kymmenen blogia, kun sen domain on siirtynyt jollekin muulle tai blogi on pistetty piiloon :(

Kauneusbloggaajilla sama homma, moni siirtyy vain instaan.

Tuo KBShimmerin lakka on kyllä hieno, ihastelin sitä eilen Harlowin sivuilla :D Vähän kutkuttelisi ostaa :P

LauraKatarooma kirjoitti...

Määki seurailen vielä kynsiblogeja, vaikka en ite enää pystykään lakkailemaan. Pitäis jaksaa ettiä hajuttomia kynsilakkoja.

Kaunis lakkaus sulla taas! Passaa tosi hyvin yhteen kultainen ja musta raita.

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos! Samaa mieltä ollaan.
Mimosa: Toivotaan että kynsiblogien "uusi tuleminen" koittaa vielä tulevaisuudessa!
LauraKatarooma: Kiitoksia! Ootko löytänyt vesipohjaisia lakkoja? Itse ostin kummitytölle pari Piggy Paints merkin vesipohjaista lakkaa, jotka ovat hyvinkin hajuttomia ja perinteisiä lakkoja terveellisempiä koostumukseltaan. ;)

Nena Sofia kirjoitti...

Todella kaunis lakkaus! <3 Ja tosiaan, kynsiblogien kulta-aikaa on ikävä :(

E-S kirjoitti...

Kiitos, Nena Sofia! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...