8. maaliskuuta 2018

Liukuvärjäystä pitkästä aikaa

Mieleni teki saada liukuvärjäyslakkaus pitkästä aikaa kynsille, ja katsoin oikein ensin blogini tunnisteista että edellisestä liukuvärjäyksestä oli ehtinyt vierähtää aikaa jo puolisen vuotta. Eli oli todellakin aikakin!


Liukuvärjäyslakoiksi valikoituivat Essien murrettu liila Warm & Toasty Turtleneck sekä viininpunainen Angora Cardi. Essie on merkkinä jäänyt myös pitkällä ajalla huomiokatveeseen, joten nyt jostain syystä suorastaan halusin hakeutua Essien pariin - ajatuksenani oli ehkä se että mulla on merkiltä paljon creme-lakkoja, joista varmasti löytyisi hyvä "liukuvärjäys-match".


Liukuvärjäyksen päälle piti tietenkin vielä saamani jotain lisuketta ja tällä kertaa se oli pelkkä maltillinen leimaus. Hopea leimauslakkani oli China Glazen I'd Melt For You, joka on nimenomaan näihin käyttötarkoituksiin hankittu, mutta järkytyksekseni taisin vasta nyt käyttää lakkaa ensi kertaa. No anyways se leimasi aivan mainiosti kuvion, joka löytyy MoYou Londonin Pro xl 6 laatasta.

Vielä ehtii toivotella hyvää Naistenpäivää!

5 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Onpa kaunis liuku <3

Marppa kirjoitti...

Kauniit kynnet!

Milba kirjoitti...

Nätit! :)
Miksiköhän minun silmiin tuo leimaus näyttää kultaiselle? :-D

Nena Sofia kirjoitti...

Voi että, nyt on kyllä todella kaunis lakka <3 Liukuvärikin on hurjan onnistunut!

Hauskasti munkin silmät valehteli nuo leimat kultaisiksi, kunnes luin niiden olevan hopeat. Sitten ne näyttikin ihan selvästi hopeisilta :D

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Ihanat!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...