12. joulukuuta 2017

Itsenäisyyspäivän sinivalkoiset kynnet

Jo alkuvuonna kerran tekemäni sinivalkoiset kynnet pääsivät uudemman kerran toteutukseen viime viikolla Suomen Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin. Olin lähdössä parin työkaverin kanssa hienolle gaalaillalliselle 100-vuotiaan kotimaan kunniaksi, ja päätin tehdä kynsille tämän jo hyväksi havaitun lakkauksen. Joku ehkä muistaakin aiemmat Suomi 100-lakkaukseni, joka tosiaan oli tismalleen identtinen uudemman version kanssa. Tämä oli nyt sitten vain 2. painos. :)


Valkoinen lakka on Lime Crime Milky Ways, sininen glitter-lakka F.U.N Lacquer How Deep is Your Holo?, sininen leimalakka China Glaze Scandalous Shenanigans ja valkoinen leimalakka Rica Whiteout. Juhlallisuuksiin hyvin sopiva leimakuvio on laatasta DRK-A.


Itsenäisyyspäivän gaalaillallisella meille tarjoiltiin puhallinorkesterimusiikkia, osittain laulettuna ja olin positiivisesti yllättynyt kuinka tykkäsin tästä musiikista. Kappaleiden välissä selostaja esitti lyhykäisesti Suomen historian pääpiirteitä eri vuosikymmeniltä, mikä tietenkin sopi Suomen itsenäisyyden juhlaan oikein hyvin.


Näistä sinivalkoisista tunnelmista virittäydytään vähitellen jouluisen punaisiin tunnelmiin. Joulukalenterin luukuista on jo puolet auottu, ja mulla pukkaa tylsästi flunssaa päälle kun pitäisi päästä jo vähitellen joululahjaostoksille...

2 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Hyvin jäi mieleen jo ensimmäiset versiot, kun ne oli ensimmäiset Suomi 100 -kynnet mitä näin. Ja komeat onkin, todella juhlaan sopivat <3

Toivottavasti flunssa on jo hellittänyt ♥

E-S kirjoitti...

Nena Sofia: Kiva kuulla että jäi mieleen! <3
Pahin flunssa hellitti pian, mutta karhea kurkku jäi... Nämä on näitä talvisesongin "iloja".. O_o

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...