23. lokakuuta 2017

New Yorkin ostoksia

Ilahduin suuresti kun New Yorkin kynsipostauksessani Sole kyseli onko itse matkasta tulossa omaa postausta. En ollut ajatellut sellaista tehdä kuvitellen ettei moisia jakseta lukea kynsiblogissa, mutta kysymyksen saatuani huomasin että ehkä kuitenkin hieman halusin tehdä reissupostauksen. Tämän ystävällisen tuuppauksen myötä haluan nyt ainakin postailla New Yorkin pikkuostokseni.


New York on varmasti monen shoppailijan paratiisi ihan jo suuren tarjonnan puolesta. Itse en ollut reissussa liikkeellä materian perässä, ennakkoon laadittua ostoslistaa ei ollut kuten ei myöskään suurta tarvetta hankkia mitään määrättyä. Spontaani shoppailu on kuitenkin mun juttuni, joten ostoksia tietenkin löytyi. 🗽

Vaatekaupoilla tuli vastaan monenlaista ihastuttavaa juttua, mutta kassajonoihin lähdin vain niiden tuotteiden kanssa joille uumoilin pitkää käyttöikää. Banana Republicin harmaa neuletoppi ja musta Express -merkin neulosmekko tuntuivat omilta jo heti sovituskopissa. Vaikka värivalinnat musta ja harmaa ovat ehkä tylsiä niin juuri siksi niissä on potentiaalia päästä pidempi aikaiseen suosioon.


Macy's-tavaratalo muodostui reissullamme jo melkein kantapaikaksi, sillä siellä tuli käytyä useampana päivänä. Etsiskelin kosmetiikkaosastolla Benefit merkin Fake Up nimistä peitepuikkoa, jollainen mulla on juuri loppumassa mutta se oli kuulemma poistunut tyystin valikoimista. Sitä saamatta huomasinkin yhtäkkiä istuvani meikattavana ja kulmien muotoilussa Benefitin penkillä. Ystävällinen meikkaajani oli sattumoisin jopa vieraillut joskus Suomessa ja oli näin ollen ymmärtävinään hyvin suomalaista ihotyyppiäni... Hän suositteli minulle Boi-ing Airbrush Concealer peiteainetta, joka vaikutti siinä kokeillessa oikein pätevältä tuotteelta. Ostokappalettani en ole nyt kotona vielä korkannut.


Empire State Buildingin myymälästä mukaani tarttuivat pelikortit. Urban Outfittersissä ihastelin silmät soikeina ihka ensimmäistä livenä näkemääni Lime Crime tuotehyllyä, josta päädyin ostamaan Black Unicorn nimisen huulikimallepuikon. Samasta liikkeestä ostin myös öljyläikän näköisen meikkilaukun. Victoria's Secretiin ihastuin New Yorkissa yllättävän paljon siihen nähden että aiemmin muilla mantereilla vastaan tulleiden VS -putiikkien tuoksu- ja voidevalikoimat tulivat jo korvistani ulos. Manhattanin Victoria's Secret myymälöissä oli kuitenkin laajat alusvaate-, yöasu- ja urheiluvaatevalikoimat. Jos ei puolet matkaseurueestani olisi odotellut kärsimättömänä liikkeen ulkopuolella niin olisin ehkä ennättänyt löytää itselleni muutakin kuin yhdet liivit.


Pakollinen "turistihankintani" oli tuollainen kehystetty valokuva joka löytyi Brooklynin sillan kupeesta, jossa oli kadun varrella myytävänä kaikenlaista New York krääsää. Mä oon ihan umpirakastanut tuohon Hudson-joen ympäröimään Manhattanin siluettiin! Myös itse Vapauden Patsaan näkeminen oli niin vaikuttava että ostaa täräytin sitten tämän valokuvataulun, jota innokas matkailija ja valokuvaaja minussa jaksaa varmasti ihastella pitkään. Aika vain näyttää saako sen ripustaa olohuoneen seinälle vai joutuuko viemään mökille huussikoristeeksi.

6 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivoja ostoksia

LauraKatarooma kirjoitti...

Reissupostauksia on minusta aina kivaa lukea.

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ihanaa, kiitos! Mä tykkään ihan hurjasti näistä reissupostauksista! Rakastan matkistamista ja tykkään lukea myös toisten kokemuksista :) Toi meikkilaukku 😍

Daniela kirjoitti...

Kiva postaus :)

Sissi kirjoitti...

Kiva lukea reissusta ja mielellään vaan lisääkin matkapostauksia tänne:)

E-S kirjoitti...

eekku: Kiva et tykkäsit. :)

LauraKatarooma: Mukava kuulla. =)

Sole/nailOxtail: Jee kivakiva! Ja kiitos sulle viimeisestä kysymyksestäsi. :)

Daniela: Kiitos!

Sissi: Kiva kuulla että tykättiin! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...