31. lokakuuta 2017

Viiden kuukauden lakkaostokset

Miten on voinut vierähtää VIISI kuukautta ilman että olen saanut tehtyä ostospostausta?! En keksi muuta selitystä kuin sen että lakkahankintoja on kertynyt niin maltilliseen tahtiin että olen onnistunut ajatella että "en mä nyt vielä tässä kuussa".. Lakkoja on kertynyt viidessä kuukaudessa about kuvallinen per kuukausi, vaikka joku kalenterikuukausi siinä taisi vierähtää jopa ilman lakkaa lakkaa. Kesä-, heinä-, elo-, syys- ja lokakuun lakkaostokset ovat tässä:


Emily De Molly... oi kyllä! Empty Journal(!!!), On the Bench, Escape Artist ja Shallow Depths. Voin jo nyt paljastaa vuoden 2017 lakkamerkkisuosikkini, joka on taustalta eturiviin pinnistelevä Aussi-merkki Emily De Molly. Mä oon tänä vuonna snadisti turhautunut muun muassa Essien ja OPI:n uusia yleisöjä kosiskeleviin kokoelmiin, joissa löytyy aina vain ne peruspunaiset. Mutta tällaiset pitkän linjat Indie-merkit kuten Emily De Molly kehittelevät koko ajan taidolla oikeasti mielenkiintoisia lakkoja, jotka ruokkivat vanhaa lakka-addiktia paljon paremmin kuin nuo jo mainitut mainstream-brändien imitaatiot omista kokoelmistaan.


Uusia merkkihöyrähdyksiä loppukesältä olivat Cupcake Polish sekä Painted Polish, joita olen tilannut Hypnotic Polishilta. Näistä holokaunokaisista suurinta osaa olen jo testaillut ja ihaillut kynsilläkin.


Kaikki kesän neon lakat mahtuivat yhteen kuvaan: Zoyan Juvia, KBShimmerin Please Don't Glow Girl ja Color Me Rad. Neonit sekä ILNP:n kesäkokoelman Good Vibes ja Citrus Punch odottelevat vielä kaikki vuoroaan päästä lakattaviksi kynsille - kääääk!


Alkusyksystä silmäni salamoivat ihastuksesta Emily De Mollyn juuri julkaistuja glitter-lakkoja kohtaan ja samaan tilaukseen lähti sitten pari muutakin... Ne on jotenkin vain niin houkuttelevan ihania!


Viimeisimpiä tilauksiani ovat olleet jälleen Emily De Mollyn pari uusinta lakkaa, ILNP:n The Magician, Dance Legendin Nesmeyana sekä F.U.N Lacquerin pari magneettilakkaa itse magneetin kera. Näistä on muutamalla jo lakkailtukin. :)

Ei paha määrä - noin niinkuin viiden kuukauden ajalta, vai mitä? ;)

4 kommenttia:

Sissi kirjoitti...

Erittäin kohtuullinen määrä hankintoja! Olen itse ihan täysin tipahtanut indiekelkasta enkä edes muista, koska olisin tilannut ulkomailta lakkoja. Kohta pitäs kyllä jonnekin tehdä tilausta, sillä musta leimauslakka hupenee uhkaavasti.

Nanne kirjoitti...

Ei ollenkaan paha määrä, ihania lakkoja olet shoppaillut ^.^

Heli / Tinkerbell's nail diary kirjoitti...

Oi mitä lakkoja!

E-S kirjoitti...

Sissi: Mulla on tällä hetkellä suurimmassa leimauskäytössä Rican Blackout, joka edellyttänee juurikin ulkomaan tilausta mutta on muuten ihan suositeltava tapaus. Ja kääk... nolosti ensin kyselen että eikö olekin ollut maltillista menoa ja postauksen jälkeen huomasin yhden lakkakuvan puuttuvan postauksesta kokonaan! O_o

Nanne: Kiitos synninpäästöstä, mutta kuten juuri yllä tunnustin niin tässä ei sittenkään ollut aivan kaikki.. A-pu-a!

Tinkerbell: No jep! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...