6. syyskuuta 2016

Sateenkestävät Viva Antiqua -kynnet

Mun lakkauksilta ei tavallisesti vaadita suurta kulutuskestävyyttä, sillä ne ovat syistä usein lyhytaikaisia iloja. Viimeisimmät kynnet on nyt kuitenkin virallisesti todettu sateenkestäviksi, kun juoksin niissä Midnight Runin lauantaina, jolloin varmaan parin viikon sateet heitettiin niskaan yhtenä iltana kun muuten on pidellyt niin kauniita syyskelejä. Olen sen verran "sokerinen" tyyppi etten oikein välitä vesisateessa ulkoilusta, ja koinkin tämän kohdistetun sadeiskun juoksuillalle hieman ivallisena vastustuksena.. Noh, siitä iltakympistä selvittiin kuitenkin - kastumalla tietenkin. Kynteni taisivatkin olla ainut kohta, joka ei kärsinyt kelistä tippaakaan!


Essien Viva Antiqua! samannimisestä kesäkokoelmasta valikoitui kynsilleni siksi että se mätsäsi hyvin yhteen juoksupaidan kanssa. Se peitti parilla kerroksella mutta lakkasin varmuuden vuoksi vielä kolmannenkin. Koristeluinspiraatiota ei näkynyt, joten kaivoin laatikosta Essencen geometrisiä tarroja ja sijoittelin niitä joka kynnelle yhden. Rarrojen reunat jäivät mielestäni vähän repsottamaan päällyslakkakerroksesta huolimatta, mikä oli hieman rumaa... Mutta tarrojen kuvioista tykkäsin kyllä muuten.


Olin kesän kynnyksellä superihastunut Essien Viva Antiqua! -kesäkokoelmaan, mutta hommasin siitä loppujen lopuksi vain maltillisen tämän yhden lakan. Nyt katseeni on kuitenkin jo siirtynyt ja sydän lämmennyt Essien Japani-aiheiselle syyskokoelmalle! Pysynköhän sen suhteen yhtä maltillisena, kun jo puolet kuuden lakan kokoelmasta huutelee kutsuvasti perääni? ;)


Yllä vielä kuva yksinään kauniista Essie Viva Antiqua! lakasta. Turkoosit lakat kuuluvat suosikkeihini, joten tämä oli must hankinta.

10 kommenttia:

Charming Nails kirjoitti...

Kyllä on kaunis lakka <3 ihastuttavat koristelut ja ei ainakaan kuvista huomaa että niin pieleen olisivat menneet ;)

Neilikka kirjoitti...

Tosi nätit kynnet! Hauskaa nähdä Viva Antigua! sun kynsillä kun tykkäät turkoosista :)

Nanne // Kuhan lakkasin kirjoitti...

Tuo on kyllä niin nätti lakka, valitettavasti vielä himotuslistalla. :D Nätti lakkaus, josta ei kyllä huomaa koristeitten pörhistelyä lakan alta.

Sissi kirjoitti...

Tää lakka on ihana! Ja tykkään koristeluista, mulle pitäs olla tulossa jotain samanlaisia BPS:lta ehkä jouluksi:D

Nanne kirjoitti...

On kyllä nätti lakka ♡
Enpä muista milloin mie olisin viimeksi lätkinyt tarroja kynsille :D Muistan vaan, että silloin kun se tapahtui, vannoin etten tule enää ikinä käyttämään tarroja kynsillä :D

LauraKatarooma kirjoitti...

Namu lakka ja upeat kynnet. <3

Dimavarien kirjoitti...

Ihana lakka ja koristelut. :)

E-S kirjoitti...

Charming Nails: Kiitos, kiva kuulla! Olihan ne muuten ihan kivatkin, mutta kun ei noita tarroja ole tottunut käyttämään niin kyllä se reunan törötys vähän häiritsi..

Neilikka: Kiitos! Totta tosiaan - taidan usein hehkuttaa tuota mieltymystä, mutta sitten omat turkoosit kynnet ovat silti jääneet vähemmälle. :))

Nanne // Kuhan lakkasin: Kiitos paljon! Lakka on kyllä sievä kun mikä - ehkä saat vielä sinäkin hankittua omasi. :)

Sissi: Kiitos! Sellanenko se BPS:n vauhti on?! =DD

Nanne: Kiitti! Ymmärrän; tarrat ei kyllä minustakaan ole niitä viehättävimpiä koristeluelementtejä, vaikka periaatteessa pitäisikin olla helppoja..

Katarooma: Suuret kiitokseni!

Dimavarien: Kiitoksia!

Sonne kirjoitti...

Tuo Essie on todella nätti lakka, tykkään näistä sun kynsistä! :3

E-S kirjoitti...

Kiitoksia, Sonne! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...