14. syyskuuta 2016

KBShimmer: Blue Topaz

Mulla ei ole nyt syntynyt uusia kummempia lakkauksia, mutta blogiin löytyy aina kuvia jo vähän vanhemmista lakkakokeiluistani. KBShimmerin Birthstone-kokoelman Blue Topaz tuli testattua kevätauringonpaisteessa eli melkein puolisen vuotta sitten. Tuo kokoelma on kokonaisuudessaan ihastuttava sen kaikkien lakkojen ollessa koostumukseltaan tällaisia metalli-flakieta 12 eri sävyssä. Sinisenturkoosi Blue Topaz on yksi selkeä suosikkini.


Kaunista lakkaa tuli valokuvattua ulkona varjossa, auringonvalossa sekä yllättävän onnistuneesti myös näköjään sisävalossa. Lakka oli muistikuvieni perusteella oikein helppo levittää ja väittäisin että parilla kerroksella pärjäiltiin. :)


Jokos te kynsikollegat olette löytäneet hyppysiinne uusia syyslakkoja? Mä olen ollut todella maltillinen ihan viime aikoina ja suunnitellut ainakin koittavani vastedes harkita ohikiitäävää hetkeä pidemmin lakkahankintojani... Lisäksi olen taas sortannut kynsilakkoja kirppismyyntiin ja nyt päätin Facebookin kynsikirppiksen lisäksi laittaa myytävät lakkani myös blogiin. Eteenpäin joutavia lakkoja on vain sen verran reipas määrä että toistaiseksi myytävistäni löytyvät vasta OPI:t julki listattuina. Blogini LAKKAKIRPPIS löytyy tällä hetkellä klikkaamalla nimikettä yläpalkista tai tästä. :)

2 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Nämä on niin ihania, voisin ostaa koko kokoelman, ehkäpä pikku hiljaa ;)

Kynsikoristekirpulla on nykyään muuten 2kk ilmoitusaika, ellei kukaan ala riehumaan ja se poistuu :D

E-S kirjoitti...

Mimosa: Mä oon niin samoilla linjoilla sun kanssa tuosta kokoelmasta! :)
Ihan hyvä jos ilmoitusaikaa on pidennetty - en ollut sitä huomannutkaan.

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...