29. toukokuuta 2015

Toukokuun lakkaostokset

Toukokuussa olen nyt mielestäni ollut hyvin maltillinen lakkaostosteni kanssa. Nettitilauksia olen vastaanottanut ainoastaan 2 ja lisäksi ostin kerran Seppälästä pienen, sievän rivin ihanuuksia. Tilausten vähäisyys on seurausta siitä että en ole ennättänyt tai ollut kiinnostunut ihailemaan lakka-swatcheja netissä, joten olen välttynyt suuremmilta houkutuksilta. Pisteet kotiin ja aplodit itselleni, mutta jotten nyt aivan takinkääntäjäksi olisi heittäytynyt niin tottahan tässä nyt muutamat lakat on esiteltävänä:


OPI:n Sheer Tintsit (Don't Violet Me Down, I Can Teal You Like Me, I'm Never Amberrassed & Be Magentale With Me) alkoivat jostain syystä kiehtomaan minua kuviteltuani ensin pitkän ajan että ne eivät ole minua varten. Ehkä haaveilen osaavani loihtia näillä jotain yhtä kaunista kuin Sissin leadlight -lakkaukset? Voi olla että jää haaveeksi, mutta saahan sitä toivoa ja kokeilla. Essien Chillato kuuluu tämän kesän kokoelmaan ja erikoinen sävy houkutteli kokeilemaan. Kevään Resort -kokoelman pakolliset hankinnat olivat puolestaan herkulliset Stones n' Roses ja Suite Retreat.


Seppälä-myymälät taitavat olla nykyään jossain määrin hupeneva "luonnonvara" tai jotakin yhdistymisiä/uudistumisia olen ollut havaitsevinani. Niinpä yllätyin iloisesti kun vastaan tuli yksi normaali myymälä, josta löytyi yhä kynsilakkojakin, joten tarrasin muutamaan... Ja kun saa kolme lakkaa kahden hinnalla, niin niitä pitää tietenkin ostaa kolmella jaollinen lukumäärä.

Mukavaa valmistujaisviikonloppua itse kullekin! Onko teillä juhlia tiedossa viikonloppuna? Omalta osaltani en menisi juhlaksi kutsumaan työmaalle menoa, mutta sen lisäksi käytäneen kyllä iskän synttärikahveilla. :)

9 kommenttia:

Kosmetiikkamatkalla kirjoitti...

Maltilliset on ostokset! :) Noi Sheer Tintsit houkuttas, en ole vieläkään ostanut.. Hmm hmm... :)

eekku kirjoitti...

Kivoja hankintoja ja hieman alkanu myös kiinnostaan noi sheer tintsit ku monessa blogissa nähnyt upeita lakkauksia

Sissi kirjoitti...

Onpas tosiaan maltilliset ostokset aikaisempaan verrattuna:) Mutta kivoja juttuja kuitenkin!

Emma kirjoitti...

Jään kieli pitkällä oottamaan sun leadlighteja! Mut suosittelen pitkää pinnaa Sheer Tintsien kanssa, niiden koostumus on tosi erikoinen.

Fani kirjoitti...

Oho! No siinä ei ole paljon ostoksia, pisteet sulle. :D <3

Enail kirjoitti...

Mäkin himoitsen noita Sheer Tintsin minejä :)

E-S kirjoitti...

Kosmetiikkamatkalla: Toi minipakkaushan vois sit olla just hyvä valinta sullekin, jos kerran yhtään houkuttelee! ;)
eekku: Niin siinä tahtoo näköjään käydä... Vielä kun sais samassa paketissa myös taidot yhtä hienojen lakkausten tekemiseen. :D
Sissi: No eikö?! Tästä voi jo olla vähän ylpeäkin. :)
Emma: Älä odota mitään suurta ja mahtavaa kuitenkaan - vältyt pettymyksiltä. ;)
Fani: Niinpä!! Kiitti propseista.:)
Enail: Ehkä sunkin pitää hankkia ne? ;)

LauraKatarooma kirjoitti...

Mua harmittaa, ku täälä Oulun Seppälässä ei oo lakkoja juuri lainkaan...

E-S kirjoitti...

Katarooma: Joo, jotenkin niillä on supistunut tuo myynti ja joku liike täällä etelä-Suomessa on mielestäni lopetettukin... Mutta tämän lakan laadun perusteella sanoisin että älä jää murehtimaan asiaa liikaa; muilla merkeillä on paremmat cremet!! ;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...