5. huhtikuuta 2015

Tylsän Pääsiäisen kynnet

Mulla on nyt vähän tylsät pääsiäiskynnet, mutta minkäpä teet enää - toki vielä ehtisi tehdä uudet sillä huomennahan on vasta 2. pääsiäispäivä. Noh, katsotaan. Sikäli kynnet sopii muuhun tunnelmaan, että eipä tässä ole mitään ihmeempää säpinääkään kauheasti.

Nyt olen leimaillut vihreän päälle valkoisella lakalla kukkakuvioita MoYoun laatasta Pro xl 12. Valkoinen tapaus on Lime Crimen Milky Ways, joka leimasi hyvin, ja vihreästä lakasta kerron lisää alempana.


Pitkäperjantain kuljin yksivärisillä vihreillä kynsillä, koska en keksinyt mitään mieleistä ennen ruokailemaan lähtöä. Niin käy kai kun yrittää liikaa, ja päässä pyörii vain kaikki ne sadat lakat, joita haluaisi kokeilla... Otin sitten yhden tällaisen lakan, jota olen mielenkiinnolla ihaillut putelissaan, Cirquen Thicker Than Water. Cirquen viime vuoden Kontiki -kokoelmassa oli 3 eriväristä shimmer-ihanuutta, joista tämä vihreä oli minun suosikkini. Sen seassa on ainakin vihreää ja kultaista shimmeriä, joka luo syvyyttä lakalle. Kerrostelu vaati 3 kerrosta.


Mä en oo  koskaan ollut suurempi Pääsiäisen viettäjä - vuosiin en oo laittanut raeruohoakaan kasvamaan. Kuitenkin jotkin näkemäni teemakuvat juhlaan liittyen näyttää ihana raikkailta ja keväisiltä. Meillä löytyy sentään narsissinippu keittiöstä. :)

7 kommenttia:

eekku kirjoitti...

Kivat kynnet

Nena Sofia kirjoitti...

Oi, nämä on todella kauniit kaikin puolin! Itsekin meinasin skipata pääsiäiskynnet, mutta kun ideoita kuitenkin riitti mielin määrin niin olihan ne sitten pakko siirtää kynsille :)

Dimavarien kirjoitti...

Ihanat kynnet ja niin nätti tuo Cirque. *.*

Ei mullakaan mitkään pääsiäiskynnet ole, Chinan C-C-Courage ei nyt ihan pääsiäislakka ole. Tai eihän pääsiäiskynsien tarttekaan olla aina pupuja ja tipuja. :D

Charming Nails kirjoitti...

Onpas upea Cirquen lakka ♡

Kaisa kirjoitti...

Kaikki vihertävät lakat on mun sydäntä lähellä ja ihmiset, jotka osaa leimata, ansaitsevat taputukset! :)

E-S kirjoitti...

eekku: Kiva jos tykkäät. :D
Nena Sofia: Kiitos! Ehdottomasti jos on ideoita niin ne pitää toteuttaa. Sulla oli niin komeat pääsiäiskynnetkin että Wauuu... ;)
Dimavarien: Kiitos! Niin - mäkin kieltämättä pohdin että voiko olla 'pääsiäiskynnet' ihan vain mitä tahansa, koska ne on lakattu pääsiäisenä/pääsiäiseksi... O_o Miksipä ei?
Charming Nails: Älä muuta virka!
Kaisa: Jei, kiitti taputuksista - joku laji sentään mullakin on hallussa. :D

Unknown kirjoitti...

Aivan ihana tuo Thicker Than Water, oon sitä itsekin välillä himoinnut! :)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...