11. huhtikuuta 2015

#ablecs15: Mint & Pink - holoa tuplaleimauksin

Holooo, aurinkooo.. ♥ Mun tekisi vähän mieleni laulella Tommi Läntisen "Kevät ja minäää" kevätfiiliksen innoittamana, mutta se ei nyt tällä hetkellä oikein mahdu biisilistalle kun kuuntelen repeatilla eilen ensi kertaa kuulemaani Antti Tuiskun "Blaablaa" -kappaletta. En oo ennen ollut mikään erityinen Tuisku-fani mutta nyt voi olla että uuden levyn myötä muutun sellaiseksi? Vain harva laulu kun saa ensikuuleman jälkeen mut kuuntelemaan itseään heti perään monta kertaa. ;)

Mä oon nyt liekeissä myös #ablecs-haasteen kanssa, sillä uusien lakkausten myötä sain jopa tämän viikon molemmat teemat kuitattua - high five!! Tässä on eilen väsäämäni kynnet Mint & Pink -aiheeseen:


Cirquen Cerillos -hololakan päälle päätin tuplaleimata mintulla ja pinkillä tuplaleimaukset, ja halusin pyrkiä kohdistamaan kuviot mahdollisimman nätisti lähes päällekkäin. Valitsemani MoYou Pro 12 laatan kukkakuvio taisi olla juuri otollinen tähän tarkoituksen, sillä sen kohdistaminen sujui yllättävän iisisti. En usko että saisin mitä tahansa kuviota osumaan noin yksiin. Leimasin ensin mintunvärisellä The Body Shopin Mint Cream lakalla, joka leimasi periaatteessa hyvin mutta näkyi vähän huonosti holovihreän lakan päältä. Sikäli OPI:n Kiss Me I'M Brazilianilla tehty lisäleimaus toi vähän lisää näkyvyyttä kuviolle. Leimaukset on minusta kivat läheltä katsottuna, mutta kauempaahan nämä koristelut eivät näytä paljon mitään.


Tämä Cerillos on kyllä mitä mahtavin holo-lakka, joka peitti 2 kerroksella ja on pakko sanoa että tämä levittyi mahdottoman mallikkaasti kynsille, sillä oikein ajattelin asiaa lakatessani. Vuosi sitten julkaistusta Cirquen Heritage -kokoelmasta tämä oli mun ehdoton suosikki ja samalla myös lempivärini, vaikkakin sävy on vähän enempi vihreä kuin turkoosi.

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Upea tuo Cerrillos!! Kauniit kynnet muutenkin, ei se yhtään haittaa, ettei leimoista niin hyvin saa kauempaa selvää.

eekku kirjoitti...

Tosi kauniit ja itekkään en tykänny ennen antin biiseistä,mutta nyt muutamia jotka uppoaa

Enail kirjoitti...

Ihana väriyhsitelmä :)

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Todella kivat ja oikein kimaltavat auringossa <3

Tintti kirjoitti...

Onpa kauniin värinen holo tämä Cerillos ja oot höystänyt lakan hienoutta mainioilla leimauksilla :). Kaunis lakkaus!

Nena Sofia kirjoitti...

Oih miten kauniit! <3

Satu kirjoitti...

Aivan ihana tuo lakka! <3 Ja eipä se haittaa vaikkei leimat niin hyvin kaukaa näykkää, tosi kauniit lakkaukset. :)

E-S kirjoitti...

Helmi L: Kiitos! Ei se näitä kuvia katsellessa haittaa minuakaan, mutta kauempaa ja sisätiloissa kynnet olivat huomattavasti "pliisummat". ;)
eekku: Tuisku on muuttanut musiikkiaan vähän parempaan suuntaan. Levyä odotellessa! :)
Enail: Kiitti!
Kynsille: Kiitos!
Tintti: Kiitos kaunis!
Nena Sofia: Kiitos!
Satsuli: Mukava kuulla että tykkäät. :)

Nanne kirjoitti...

Aivan älyttömän nätti toi Cerillos ♥
Ja leimauksetkin on nätit vaikka Mint Cream ei hirveästi erotukkaan ^.^

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...