25. maaliskuuta 2015

Beauty Just Lanai Eternal

Arkivapaapäivän iloksi tarrasin yhteen viidestä viimeisimmästä OPI:stani, jotka eivät mahdu Helmerin viralliseen OPI-laatikkoon, vaan kököttelevät orpona laatikoston päällä. Mikäs neuvoksi?


Hawaii -kokoelman purppuranvioletti Just Lanai-ing Around oli silkkaa rakkautta ensi levityksellä! Just mun värinen tapaus, ja sutiminen oli juuri niin mukavaa kuin parhaimmilla lakoilla voi olla. Kerroksia laitoin jopa 3, mutta ehkä kaksikin olisi välttänyt. Pullossa muuten näyttää kuin lakassa olisi hienonhienoa hopeista shimmeriä, mutta kynnellä en enää huomannut moista. Lanai kuivui mielestäni hieman mattaiseksi, vähän nahkean näköiseksi, mutta kuitenkin siististi. Ihanaihana lakka! Kaunokki!

Korkkasin sitten MoYou Londonin Kaleidoscope 06 laatan, josta leimasin yhden kivan kiemurankuvion kynsille Color Clubin hololla Eternal Beauty.


Tuulen suunnat muuttuu aina ennalta arvaamatta. Viimeks oli niin vaikeaa ja nyt taas niin helppoa lakkailla. Mitähän seuraavaksi? Uskallanko tarttua siihen kuivamarmorointiin..?!

9 kommenttia:

Nanne kirjoitti...

On kyllä nätit lakkaukset, tykkään! ♡

Unknown kirjoitti...

Kauniit kynnet ja ihana lakka! Mä oon tuota lakkaa pohtinut ja arponut, mahtaisinko tarvita sitä... Tosi nätiltä näyttää joka tapauksessa! :)

Sissi kirjoitti...

Kivat kynnet! Mullakin on luonnoksissa lakkaus tällä vähän erikoisemman sävyisellä lakalla joka tuntuu jakavan mielipiteitä. Tykkäsin myös:)

Tintti kirjoitti...

Tosi kaunis lakkaus! Just Lanai-ing Around on kyllä ihanan värinen kynsilakka :).

salla kirjoitti...

Mä niin tykkään tästä lakasta, tosin mulla se odottaa vielä testaamattomissa vuoroaan. OPI on onnistunut tekemään sävystä, mitä monet vähän karttaa, todella ihanan lakan, mikä on tosi mahtava juttu!

Ja hei, jos yksi laatikko OPIlle ei enää riitä, uudet yksilöt voi alkaa valtaamaan toista laatikkoa helmeristä (mulla on jo kolme laatikkoa, ei tosin täyttä sellaista, OPIlle)... Ja jos tonen laatikko on mahdottomuus, sitten sijoitetaan uuteen Helmeriin :D tai sitten voisi harkita sitä fiksua vaihtoehtoa "myy niitä, mitä ei oo pitkään aikaan tullut käytettyä" mutta sehän nyt on ihan tylsä vaihtoehto :D

eekku kirjoitti...

Kauniit kynnet

Jenni kirjoitti...

On kyllä kaunis lakka ! Nuo simppelit hololeimat sopii tuohon lakkaan kuin nenä päähän. :)

Emma kirjoitti...

mä oon klähminyt tätä lakkaa kotona jo viikkoja, mutta en jotenkin raaski lakata tällä kun en meinaa keksiä tarpeeksi hienoja koristeluja :D nämä sun hololeimat toimii kyllä erittäin hyvin!

E-S kirjoitti...

Nanne: Muchas gracias! :)
Helmi L: Kiitti! Etenkin jos oot jo tätä harkinnut, niin rohkenen kyllä suositella.
Sissi: Kiva kuulla! Jään oottelen sun kauniita tuotoksia samalla lakalla. :)
Tintti: Kiitos! Se on todellakin kaunis.

salla: Kyllä vain; Lanai-lakassa on todella onnistuttu! Hyviä vaihtoehtoja heittelet OPI:en sijoittelun suhteen. Myyminen ois muuten suotavaa, mutta mulla lätsähti markkinointipuuhar tyystin kun Posti poisti maksikirjeen. :/ Ja Helmereitä mulla on itse asiassa jo 2 ja olin kyllä ajatellut että se saisi riittää, muttamutta..mahtuukohan uudelleenjärjestelemälläkään nuo OPI:t jonnekin laatikkoon?!
eekku: Kiitti!
Jenni: Kiva kuulla että tykkäät! :)
Emma: Kiitos! Melkein kannattaa kokeilla tätä lakkaa yksin ihan jo vain hienon elämyksen takia - mutta etköhän sä jotain vänkää keksi koristeluiksikin.;)

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...