26. helmikuuta 2015

Helmikuun herkkuostokset

Otsikon 'herkkuostokset' -sana viittaa tässä blogissa luonnollisesti kynsilakkaherkkuihin, joita onnistuin helmikuussa hankkia hieman maltillisemmin kuin tammikuussa. Katsotaanpas tarkemmin että mitä ja minkä verran oikein lakkashoppailin tässä kuussa:


Kun tammikuussa havahduin F.U.N Lacquer merkin olemassaoloon ja ihanuuteen, lakkojen tilaaminen oli itsestään selvää! Itseni tuntien oli selvää myös se että pari lakkaa ei riitä, ja on taloudellisempaakin tilata kerralla useampi kappale kuin joutua heti kohta tilaamaan uudestaan... F.U.N lakat kun myyvät vieläpä hetkessä loppuun myyjällä kuin myyjällä, niin myös siitä syystä ostin kunnon arsenaalin näitä kaunokaisia kerralla - kun niitä nyt kerran oli saatavilla Live Love Polishilla. Aikamoisen säihkyvä rivi ihanuuksia, joista suurinta osaa en tietenkään ole ehtinyt vielä edes kokeilla kynsille.


Tilasin nyt ensimmäiset Lime Crime kynsilakkani Harlow&colta. Ostin lakkasävyt Once In A Blue Moussen ja Milky Waysin, koska olin jo aiemmin ihastunut samaisen merkin huulipuniin. Saas nähdä onko Lime Crime yhtä hyvää tavaraa kynsillä kuin mitä huulilla! Cirquen Mink puolestaan valikoitui tilaukseeni edustamaan merkkiään, jonka pullon korkin kilinään olen nyt niin kovin ihastunut. Toki myös lakan kaunis ruskea holosävykin houkutteli! KBShimmerin punasävyiset Leaf Of Faith ja Men Are From Mars-ala ovat meikäläisittäin poikkeuksellisen pitkään harkittuja ostoksia. En nimittäin ostanut KBShimmerin viimeisimmästä syyskokoelmasta ainuttakaan lakkaa, mutta Leaf Of Faithiä halajoin itselleni sen julkaisun jälkeen niin pitkään että olin mielestäni jo suorastaan ansainnut sen. Men Are From Mars-ala kiinnosti minua sävynsä puolesta ja siksi että se on lakkana tämän vuotinen yksittäisjulkaisu, ja lakan nimi viittaa Pantonen nimeämään vuoden väriin joka on tosiaan nimeltään marsala. :)


OPI:n uunituoreesta Hawaii -kevätkokoelmasta tilasin itselleni kaksi ensialkuun eniten ihastusta herättävää sävyä: Hello Hawaii Ya? ja Just Lanai-ing Around. Kaksi ihanaista Deborah Lippmannia Fake It Til You Make It ja Mermaid's Eyes kotiutuivat fb:n lakkakirppikseltä ja Kicks -merkin Rain Drops on peräisin - yllätysyllätys - Kicksistä. En olekaan aiemmin kokeillut Kicksin lakkoja, mutta tuota Rain Dropsia olen käynyt niin usein hypistelemässä että se oli nyt pakko ostaa.

Tässä kuussa kotiutin uusia lakkoja vain 17 kappaletta - saa taputtaa suoritukselleni! Tohtiiko kukaan uskoa että saisin maaliskuussa määrän pienenemään vielä tästä?! :)

10 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

Ihania lakkaostoksia! Miuta ihan pelottaa saapuva maaliskuu, kun tän kuun oon menny ostamatta yhtäkään. Pitäähän sitä nyt kiinni ottaa :D kevätkokoelmat kyllä on houkutellu ja nuo FUN Lacquerit <3

Sissi kirjoitti...

Mmmm...sanoisin, että maaliskuussa tilaat vielä lisää Hawaii-Opeja ja ehkä jotain muutakin:D

Nanne kirjoitti...

Aivan mielettömiä ostoksia! o.O
Mie niin kuolaan nuitten FUNien perään ♥

Fani kirjoitti...

Kyllähän sullakin muutama lakka oli tullut ostettua. <3 Eniten ihastuttaa nuo FUNIT.<3

Tiina kirjoitti...

Oooh, mitä ihanuuksia oot ostanu! :)

Sole/nailOxtail kirjoitti...

Ooo-la-laa <3 Ihanuuksia!

eekku kirjoitti...

Ihania

Emma kirjoitti...

FUN <3 Mä sekosin Hawaii-lakoista ihan täysin, aivan ihania sävyjä jotenki! Kauhee cremehimotus ollut päällänsä nyt jostain syystä :)

salla kirjoitti...

Mä en ole vielä innostunut FUNeista, mutta Leaf Of Faithista olen kateellinen. Mä kehitin siihen jo syksyllä jonkun obsession, mutta se on aina loppu kun oon tilaamassa lakkoja ja sillon kun ei ylimääräistä rahaa tilaukselle ole, sillon sitä olisi aina tarjolla :D Ehkä meidän tiet vielä joskus kohtaavat sen kanssa...

E-S kirjoitti...

Emilia: Kuulostaa siltä että maaliskuu tulee olemaan "tasoittava" kuukausi sun ostosten suhteen. Toivotan malttia ja hyviä ostoksia! ;)
Sissi: Mielenkiintoinen veikkaus - saas nähdä miten käy... (Pinnistelen tietysti ilman noita OPI.lakkoja, nyt kun niitä veikkasit??!) :D
Nanne: Ymmärrän hyvin - F.U.N:it on kyllä ihan omalaatuisiaan lakkamaailmassa!

Fani: Mutta myönnäthän nyt sentään että aika maltillisesti mä kuitenkin tässä kuussa ostelin..? ;)
Tiina: Ooh la-la, indeed! :D
nailOxtail: Ei voi muuta todeta! :)

eekku: Jeps!
Emma: Nuo lakkahimotukset taitaa pyyhkäistä välillä sellaisina erikoisina tuulahduksina päälle... Hawaii-tuuli ei puhaltanut tännepäib onneksi yhtä pahasti kuin Brazil-tuuli aikoinaan. Itselläni taas yhtäkkiä Essiet houkuttelee pitkästä aikaa kovasti, niin tulevat kuin vanhatkin.
Salla: Ehkä et oo pahimpia "holo-harakoita" - se voisi selittää erikoisen kiinnostumattomuuden F.U.N:eja kohtaan?! ;) Etköhän säkin varmasti vielä saa oman Leaf Of Faithisi. Olit varmaan huomannutkin että tällä hetkellä sitä olisi Harlow&co:lla hyllyssä?!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...