15. joulukuuta 2014

Kynttilät kynsillä

Viime postauksessa mainittu kameraongelmani uhkaa ratketa pikapuoliin sillä vanha objetiivini on kuulemma lähtenyt purjehtimaan luokseni maapallon toiselta puolelta! Jee :) Sen saapumista odotellessani turvauduin tuoreimpien kynsieni kanssa ikivanhaan pikkupokkariini, jolla en ole kynsikuvia ottanut aikoihin:


Pohjalla oleva creme-lakka on Kester Black Buttercream (kyllä - niitä on tullut minulle jo lisää sitten Aussi-reissusta paluun). Buttercream käyttäytyi mallikkaasti ja peitti kahdella kerroksella. Mieleeni juolahti tehdä sitten kynsillä akryylimaaleilla jouluisia kynttilöitä. Niin pitkän aikaa kuin jaksan muistaa olen tykännyt piirtää tai maalata kuusenoksalla olevan kynttilän lakkauksessa näkyvällä tavalla. Olen toteuttanut kynttiläkuvion joskus myös joulukortteihin ja nyt keksin kokeilla sitä kynsille. Olen melko tyytyväinen lopputulokseen, mutta tulen kajosta tuli ulkosyrjistään hieman tökkö... Mutta ensi kerralla vähän elegantimmin sitten!


Kynttilät tein Oumaxi-akryylimaaleilla, kultainen kehä on tehty omalla 3D Art Penillä (jonka olen saanut Tukkukauneutta-liikkeeltä aikoinaan eräässä miitissä). Lisäksi kynttilänvalossa kimmeltelee muutama glitter OPI:n The Living Daylights lakasta.

7 kommenttia:

Nena Sofia kirjoitti...

Vautsi, upeat kynnet! <3

Fani kirjoitti...

Todella upeat kynnet<3

eekku kirjoitti...

Kivat

Amppu kirjoitti...

Vau! Todella hienot! :)

LauraKatarooma kirjoitti...

Ihanat...

Nanne kirjoitti...

Hienosti onnistuneet kynttilät ^.^

E-S kirjoitti...

Kiitos kaikki ihanat kommenteista! <3

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...