19. lokakuuta 2014

Iloveme-messut, kynnet ja ostokset

Tänä viikonloppuna on ollut tohina käynnissä Helsingin Messukeskuksessa Iloveme-tapahtuman myötä, missä itsekin pyörähdin eilen lauantaina. Tai pyörähdin ja pyörähdin... kai sitä voi jo ihan pyörimiseksi sanoa kun aikaa vierähti yli 5 tuntia! :)

Messulakkaukseni oli väriltään sinapinkeltainen kultaisella glitterillä höystettynä ja ne jopa mätsäsivät paitaani, joka oli hieman vain vaaleampi. Creme-lakka kynsilläni on Dance Legendin 409 ja kultalakka OPI:n Golden Eye. Mustat leimaukset ovat Konadin laatasta m26.




Olimme siskoni kanssa soluttautumassa messukansaan jo ennen yhtätoista aamupäivällä, joten sittemmin tuli nähtyä kuinka väenpaljous todellakin kasvoi iltapäivän puolelle päästäessä. Minulla oli kukkaronnyörit kohtalaisen löyhällä messuständejä kierrellessä. Ostin muun muassa Joe Blascon meikkivoiteen messutarjoushintaan 45€. Kyseinen peittävä ja kehuttu meikkipohja oli nyt kiinnostanut mua jo tovin aikaa, ja Liisan taannoinen postaus meikkivoiteen rinnakkaistuotteesta valoväristä saattoi sinetöidä ostopäätökseni. Lisäksi ostin Urheiluhallien kertakäyntejä liikuntatunneille; jospa saisin nyt hieman aktivoitua itseäni silläkin saralla. Liikkumisesta puheenollen messuilla tuli kokeiltua pikaisesti Selätin-nimistä laitetta, joka jäi vähän houkuttelemaan. Kompaktin kokonsa puolesta sellaisen voisi hyvinkin hommata kotiin. :)


Mulla oli kerrankin ilo päästä näkemään Iloveme-messuilla jo perinteikkäästi järjestettyjä bodypaintingin Suomen mestaruus-kisoja, joiden nimi oli tänä vuonna uudistunut Bodypainting Competioniksi. Blogikuningatar Sarvas on saanut minut innostumaan tästä maskeerauslajista aikojen saatossa. Osuttiin paikalle aluksi kilpailijoiden vasta aloittaessa työskenetelyään ja palattiin vielä myöhemmin ihailemaan valmiita taideteoksia. En tiedä mikä oli teemana kilpailussa, mutta ihmiskehon erikoiselle kanvaasille oli loihdittu kyllä hyvin monennäköistä tekelettä. Minun ja siskoni suosikki oli viimeisenä järjestysnumerona nähty vartalo, jolla oli sopivasti vähän eri värejä vaihtuen liukuvärjäyksellä, selkeinä kuvina orava, jänis, hirvi, puu ja kuu. Kasvoissa oli vaalea pohja ja hopeaglitteriä ja kokonaisuus toi mielikuvan jostakin luonnon taikametsästä.

Cesarshopin koju oli tarjonnaltaan varmasti yksi messujen mielenkiintoisimmista indie-lakkoineen päivineen, mutta tungoksensa puolesta meikäläisen makuun vähän pelottava. En tungoksessa ole yleensä ostofiiliksissä eikä Cerasilta tällä kertaa löytynytkään mulle mitään, mutta oli ilo tavata kojulla pörräämässä Sissi. Muutoin itse asiassa törmäsin vain harvaan tuttuun messuilla. Sissin lisäksi kohtasin myös Pauliinan, mutta siinäpä olikin sitten kaikki nähdyt kynsituttuni.



Kynsilakkoja ostin mielestäni hyvin maltillisesti, vaikka en tiedä olisiko sisko asiasta aivan samaa mieltä.. ;) Sinful Colors merkin lakkakojuilla innostuin kohtalaisen paljon, sillä merkki ei ole minua aiemmin juuri kiinnostanut. Sinfulit oli kuulemma lanseerattu vasta nyt viikonloppuna Suomessakin, vaikka Saiturinpörssi ja Tarjoustalo ovat näitä myyneet jo halpalaareissaan hyvän aikaa - joskin aika vaatimattomalla sävykirjolla. Nyt oli kuitenkin niin esteettiset hyllyt ja hienoja sävyjä tarjolla että innostuin ostamaan 5 lakkaa.

Tässä vielä messujen kynsilakkaostokseni, joissa on havaittavissa kesäisiä ja merellisiä värejä:


Voisiko 3. kerran peräjälkeen Kauneus- ja terveysmessuilla vierailtuaan todeta että tästähän alkaa jo muodostua vuotuinen perinne! :D

11 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tosi kauniit lakkaukset olit messuille loihtinut! Ihana kombo :)

eekku kirjoitti...

Nätit kynnet
Harmi ettei törmätty mutta väkiä oli niin paljon
Kivoja ostoksia ja kiva että noi sinful lakat rantautui suomeen.Tiedätkö mistä tulee jatkossa saamaan?Tosin hamstrasin silloin aikoinaan saiturista niitä =)

Roosa ScratchMeWithYourNails kirjoitti...

Ihanat lakkaukset! :) uudet lakatkin näyttää aika hyviltä! Voi kun olis itekkin päässy tonne! :)

Kynsille /(kynsille.wordpress.com) kirjoitti...

Vaikka tiesin että joitakin tuttuja messuilla olisi, niin en kyllä nähnyt heitä:D niin paljon ihmisiä ja iso tila missä kiertää niin helposti sinne häviää=)

Charming Nails kirjoitti...

Ihanat sinappikynnet, tykkään :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Nätit kynnet! :) Kivoja lakkahaalintoja, mä en sortunut muuhun kun niihin kenkuleihin. ;)

LauraKatarooma kirjoitti...

Mahtavat kynnet! Ostokset makeita. Vielä päälle huokaus, että ehkä minäkin jonain vuonna selviän tonne täältä pohjosesta...

Nanne kirjoitti...

Kauniit kynnet ^.^
Mie eksyin messuilemaan kahtena päivänä ja sen kyllä huomaa lompakosta ;D

Sissi kirjoitti...

Kiva oli kohdata, mulla jäi sun kynnet noteeraamatta mutta onneksi näen ne nyt täällä. Tykkään:)

Fani kirjoitti...

Aivan ihanat nuo kynnet ja tietty ostokset myös.. :) Mun piti tulla messuille, mutta torstaina saadu kepit esti tulon. :(

E-S kirjoitti...

Viveka: Thanks!
eekku: Kiitos! Ois ollu kiva nähdä pitkästä aikaa, mutta onhan se melko tuuripeliä tuollaisessa väenpaljoudessa.. En kyllä tiedä mistä näitä Sinfulin lakkoja saa jatkossa.
Roosa: Kiitos! Jospa pääset ainakin ens vuonna :)
Kynsille: Joo, se on niin iso alue. Mäkin oletin näkeväni kynsituttuja enemmänkin, mutta eipä osunu kohdalle kovin montaa.
Charming Nails: Kiitti!

Suvi: Kiitos! Noo ainahan sitä pitää johonkin vähän törsätä.. Näihin lakkoihin ei onneksi paljon menny rahaa, kun ovat kuitenkin suht edullisia. :)
Katarooma: Kiitos kaunis! Pidän peukkuja että saat mahdollisuuden messuilla joku vuosi.
Nanne: Kiitti! Kukkaro kiittää että messut ovat sentään ainoastaan kerran vuodessa. ;)
Sissi: Kiva että tykkäät! Sun kynnet bongasin - hauska nähdä nekin ihan livenä, eikä aina vain kuvista. ;)
Fani: Kiitos! Öhh mikä tsägä... koitahan kuntoutua!

Lähetä kommentti

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...